Big heavy owned modu
Damian yavaş yavaş mevsimleri getiriyor. Sonbahar textureleri getirmişti zaten. Şimdi kar textureleri getiriyor, geçen sene frosty winter için bir eklenti vardı ama bu seferki başka seviye.
Güncelleme başına para alıyor, ama pm’sine bile bakmıyor. Benim için PNG bitti artık…
Evet pm’sine bile bakmıyor. Geçen gün başka bir hesap açıp yazdım güncelleme başına para alıyor musun diye yok diyor. Yalan söylüyor. Umudumuz JUAN BONX diyorum.
Birde 7/24 destek yazmış artık modları internete sızdırılyor diye güncellemeleri ücretli yapanlar, bana boş bahane geliyor. Fred’in en az 20-25 kere modları yayıldı o bile hala yeni şeyler getirip ücretsiz güncelleme yapıyorken, bunların böyle şeyler yapması saçmalıktan başka bir şey değil.
Damian = EVR
Bilerek çaldırdığını düşünüyorum artık. İnsan çaldırmamak için bir çaba sarf eder bu arkadaş çalınmasını bahane edip her update için para istiyor. Çaldırmayan çaldırmıyor modunu. Misal Juan. Ayrıyeten Fred de gerçekten kaliteli çalışıyor. Onun da hakkını yememek lazım.
7/24 hizmet iyimiş
güneş çok kırmızı görünüyor diye gece 3 te mail atınca hemen düzeltecek yani
Bu oyun, mod vs.vs. işleri bazen gerçetekten fazla abartılıyor. 7/24 hizmet diye vaat vermek nedir ya, hastanemisin sen
Böyle tipler çoğaldıkça topluluk değil oyun bitiyor ve aynı döngüye giriyor demektir. Flightsim’de bunların daha beterleri var ama orası bambaşka…
aynı dorseyi tekerlekleri söküp scs tekerleklerinle aynı yerde bir denermisin ben denedim bir sıkıntı görmedim istersen videoda çekip atarım sana sıkıntı değil
tamam denerim sıkıntı değil
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=35&t=267400
Şu modun eksiklerini düzeltebilecek birisi yok mu Allah rızası için? Sahibi ne zamandır güncelleme yapmıyor, bir de kız arkadaşım, özel hayatım vs. vs. diyor şaka gibi. Var mı şu modun eksiklerini düzeltebilecek birisi? Hatta para falan da vericem gerekirse düzenlemeler yapıldığında.
Eksiklerini sıralayabilirim isteyenler için. Gerçekten detaylı ve güzel düşünülmüş bir mod, boşa gitmesine üzülüyorum.
Ets veya ats’de çalışan güzel tır kirlenme modu var mı bildiğiniz. Teker kirlenme buldum ama güncel tır kirlenme bulamadım
Reis adaletli davranmış köprü altlarını, tünel içlerini de boş geçmemiş.
1.42/43 sürümüne uygun mercedes actros 1842 modu varmı bildiğiniz
Adamsın , Haberi senden aldık