Euro Truck Simulator 2 - Tavsiye Modlar

Valla dorse skinleri çalışmıyor bende.

1 Beğeni

bakayım hemen.

Konuya Krone Megaliner modunu eklemeyi unutmuşum hocam hata arıyorum ben de :smiley:
[ADDON KRONE DLC REQUIRED]Krone Mega/Coil Liner by Sogard3[v3.9][1.41][1.43FIX][15-07-21] - SCS Software bununla birlikte çalışıyor belirtmeyi unutmusum. scs dorseleri için de var onları da ayrıca bu gece ya da yarın upload etmeyi düşünüyorum

1 Beğeni

Reis mega liner modlarında gelişmiş dorse bağlama yok. Orjinal Krone Profil Liner dorselere eklersen güzel olur. Bi de modların dosya boyutları çok yüksek, fps düşürür mü?

2 Beğeni

Fps sorunu yaşatmıyor 1050ti sistemle takılıyorum zaten sorun yaşatsa ciddi derecede hissederdim :smiley: .Steam atölyesinde biraz acemiyim biraz bilgi sahibi olayım dorseleri tek, çekicileri tek moda toplamayı düşünüyorum.

1 Beğeni

Dotec’ in yaptığı Kögel Dorse yayınlanmış

7 Beğeni
7 Beğeni

Benim gibi sal dorse sevenler seri üzgün :((

1 Beğeni

Uzun süredir beklediğim cehennem haritası sonunda çıktı!

10 Beğeni

harbi ya işte budur rotas satanas > promods
:smiley:

yeni bir şey
yeni bir şey
yeni bir şey

4 Beğeni
  • Tüm modlar tek bir mod olarak tekrar güncellendi,
  • Stok SCS Çekici ve Krone Dorsesine skin ayarlandı,

Actros MP5 için skin eklendi;

14 Beğeni

xbs nin adres uzantısı hata veriyor. Bu şekilde kalmış verdiğin link

www.xbs

https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=35&t=185585&start=2690

Arkadaşlar merhaba, şu modun interior iç ışıklarını ve lamba ışıklarını nasıl düzenleyebilirim? Interior ışığı çok silik kalıyor, kabin aydınlatması çok parlıyor ve araç lambaları çok fazla yanıyor.

Demek istediğim bu aslında, kilometrenin dijital göstergesi, sinyal göstergeleri falan çok sönük.

2 Beğeni

F4 e bas far ayarinin altinda bar var sağa kaydir.

Hayır, onu biliyorum. O ayarı en sona çeksem bile düzelmiyor maalesef.

Başka modlarla çakışıyordur. Veya mod sürümü farklıdır.

1 Beğeni

Mod 1.39’a ait zaten. Ancak bazen eski modları da mod klasörü içinden bazı dosyalara müdahale ederek düzeltebiliyoruz. Mesela DAF E6 ADDONS adında bir mod eski sürümde olduğu için aynaları siyah gösteriyordu, forumdaki birisi birkaç dosya sildirdi ve aynaların siyah görünme sorunu düzeldi. Böyle bir şey bunun için de yapılabilir mi merak ettim.

1 Beğeni

Her mod için aynı şey olmuyor maalesef bazılarının elden geçirilmesi gerekebiliyor.

Keşke bundan anlayan birisi olsa da şu ışıkları düzeltebilse. Fix modunun içine de baktım ama bir şey bulamadım.

Orjinali bu şekilde automat klösründeki dosyalardan düzeliyor işik mantiği doğru dosyayi bulup yeni kodlarla değiştrimen lazim.

2 Beğeni