Merhaba arkadaşlar Ets2 için sistem topladım direksiyon seti aldım ama oyunda bir problem var ne yaptıysam çözemedim bazen yükleme ekranında bazen ise tırı sürerken durduk yere oyun bi anda kapanıyor hiçbir şekilde düzeltemedim kullandığım mod yok direksiyonla alakalıdır diyip söküp deniyorum maalesef yine bir şey değişmiyor yine oyundan atıyor bir kişiye cofing dosyasını gönderdim disk hatası dedi bu sefer 1tb ssd aldım ona kurdum oyunu yine olmadı yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum. Sistem:Asus RTX 3060 Intel i3 12100F 16gb(2x8) Ram 1tb samsung ssd ve 512gb mld m.2 ssd
İşlemci darboğaz yapıyor muhtemelen.
aynı işlemciye sahibim ekran kartım rx 6600, rtx 3060 ile hemen hemen eşit bir kart bende bir sorun yok. bir arkadaşımın sistemi de bu şekilde o da bir sorun yaşamadığını söylüyor. darboğaz oyun içinde 2 parçanın birbirini ya da herhangi birinin diğerini besleyememesi sonucunda oluşuyor. bu da oyundan atmaya sebep olur mu bilmiyorum bilgisayar mühendisi olarak daha çok bilginiz vardır muhtemelen ama ben böyle bir şeye ihtimal vermiyorum şahsen.
AI araç modu kullanıyor musunuz
Herhangi bir darboğaz vs yokmuş sürüm güncellemesi ile sorun çözüldü teşekkürler.