Euro Truck Simulator 2 Map Editor Tabela Yapımı

Euro Truck Simulator 2 Map Editor için türkiye tabelaları arıyorum sakaryayı yapmayı planlıyorum nasıl yapılır veya biryerden temin edebilirmiyim?

Editor de türkiye nin tabelalarına sağ tıklarsanız edit seçeneği çıkıyor oradan kafaniza göre ayarlayabilirsiniz diye biliyorum biraz karışık o kısımlar bilen arkadaşlar yazar zaten :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Yani sign templateleri mi bulamıyorsun, yoksa o tabelaları nasıl düzenleyeceğini mi? Eğer bulamıyorsan f2 tuşuna basarak browserı açabilirsin ve sol üst kısımda bulunan yeri aşağıya kaydırarak sign template kısmını bulabilirsiniz. Ya da all kısmına sign yazarak da kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Eğer nasıl editleyeceğinizi soruyorsanız tabelayı Dünya’ya koyup p yani özellikler sekmesinden yapabilirsiniz. İyi çalışmalar.

2 Beğeni

Bir Sakaryalı ve Sakaryada yaşayan biri olarak merakla bekliyorum umarım başarılı olur

1 Beğeni

Şuan biraz öğrenme aşamasındayım herşeyi öncelikle turnalı kaynarcadan başlayıp camili karaman gibi gitmeyi planladım

Ekran Görüntüsü (136) Soon