Performans düşüşlerine değinelim;
Normal oynanışta bazı alanlar hariç 55fps altına inmiyor. Gişelerde trafik yoğun olur belki kavşak vs. girerim 49 görüyorum. Yüksek ayarlar, 400 ölçekleme kullanıyorum.
Eğer video kaydı alacaksam pek sıkıntı yok da kameralı kayıtta biraz sapıtıyor sanırım nvidia share ile alakalı bariz belli testler yaptım.
Ama oyundaki yoğun yerleşim bazı kişilerde kasmalara neden oluyor. Sistem artık yemiyorsa normaldir. ProMods’ın optimizasyonlu hali gibi olmuş İtalya ama şunu söyleyelim İtalya sanayi bölgesi, liman bölgesi, iş alanı, şehir alanı, kavşağı, parkları, yolları, tünelleri, dağları, köyleri, kasabaları, marinaları çok çok güzel yedirmiş.
Fransa her türlü indirime giriyor bence siz şimdi İtalya alın sonra Fransa’yı %50 ucuza alırsınız.
Her DLC’de 1 tık yükseğe çıkıyorlar bu yağlama yalama değil gerçekler… ahahahahah
aslında sistemi düşük olanlar bence konvoylarda en arkada gelse daha iyi olur bende dahil. Ben en son arkadaşlarla konvoy yaptığımda ping ve fps den dolayı arkadakiler büyük sıkıntı çekmiştir. Bundan sonra katılacağım konvoylarda en arka bende
İlginç bu sefer senin videonu koymamışlar. New Mexsico Dlc videosunu koyduklarında sevinmiştim bir Türk var diye.(SİSL zaten orda çalışıyor. Zaten koymaları lazım yani. Demeyin bana “Selçuk abi Türk değilmi ?” diye.)
Arkadaşlar Messina ya gemi ile geçerken geçtiğim anda messina tarafında gemi içerisinde tır gömülüp kalıyor. dorsesiz geçerken sıkıntı yok dorse ile geçerken gömülüyorum. sorun bendemi yoksa aynı sorunu yaşayan arkadaş varm ?
hayır mod değil skin modu dahi yok dorse de. messina dan villa san giovanni ye aynı şekilde geçerken sıkıntı yok ama villa san giovanni den messina ya geçerken sorunu yaşıyorum çözemedim sorunu bi türlü
Steam görevleri ile uğraşanlara kolaylık sağlayacağını umduğum bir şey paylaşmak istiyorum.Oyunun steam görevlerinde yer alan “Kaptan(Tüm İtalya tersanelerine yük taşıyın)” adlı görevi araştırdım,buldum,tamamladım ve sizlerle de paylaşmak istedim.2 adet Tersane bulunmaktadır.Bunların biri Ancona diğeri ise Messina’dadır.Taşıma yapacağınız firma ismi ise Cantiere Navale’dir.Serbest çalıştan rahatlıkla bulunabiliyor.Genelde de buralara hep iş çıkıyor.Bulamayan,merak eden ve görevi tamamlamak isteyen arkadaşlara duyurulur.
Arkadaşlar benim kullandığım modlarla mı alakalı bilmiyorum ama çok önce çektiğim,bir türlü atamadığım,daha doğrusu unuttuğum,sadece Milano şehrinde denk geldiğim bu çöp kamyonlarını sizlerle de paylaşmak istedim.Bilmiyorum size hiç denk geldimi,veya modla alakalı bir durum mu,ya da DLC için sadece Milano’ya özel bir şey mi yapmışlar tam anlayamadım.