Pngnin weather dosyasını kurmayacaksınız JBX ile beraber kullanacaksanız
Bu jbx nin her şeyi güzel iyi hoşta bir tek sis olayı yok sanırım neden eklemediler ki?
png de weather16k modunda var bir tek jbx de yok ilginç valla
Ortam baya iyi duruyor. Mod henüz çıkmamasına rağmen çalışmalar iyi gibi. İnadından vazgeçip güneşli hava durumlarına da el atarsa çok iyi olacak.
İlk etapta tam olarak bulutlu havayı yapacakmış. Bunu tamamladıktan sonra güneşli havayı ve işte hava sirkülasyonunu deneyecekmiş. Yapamama sebebi olarak oyundaki modellerin ve dokuların uyumsuzluğunu söylüyor.
sal bu işleri snowy diyorum anlamıyor
hayatına yazık snowy beamng falan da uğraşmış zavallım
scs forumda ilk çıkardığı gün farkettiğimde, bu adam deli demiştim. gerçekten de deli. akıllı köprüyü nasıl geçerim diye düşünürken(scs gibi), deli çoktan karşı kıyıya varırmış. (Snowy gibi, Juan gibi). adamdır Snowy Moon;)
ek: patreon’a geçtiği gün Madkine ile Tiger gibi bu gibi modcuların yaşadığı tartışma sonucunda bazı paid modcular vay efendim dxgl dosyasında virüs var. vay kullanılmaz bu, vay 1 euro niye istiyor dedilerdi adama. adam bekledi sabretti, velhasıl tüm köprüler yollar kendisine çıktı. çünkü TAA olayını getirdikten bir yıl sonra SCS oyuna getirdi örneğin. bundan sonra da önayak olacaktır birçok konuda koskoca firmaya;)
Açık havalar için de hdr map kullanırsa güneş ışığı sabit kalacak ondan kapalı havalarla oynayabiliyor Göz boyama yani çok takılmayın.
snowy eyvallah reis de, o driver’lık ne öyle:) Trollere nazire yapar gibi I’m fine, I’m fine’larla kurtulamazsınn
bu kar zımbırtısını en baba yapan yine bu herif. ayrıca Staff reshade - Snowy ve Damian ile de ortak bir çalışma olabilir yakında.
yazdım yazdım sildim neyse
Snowymoon:
ETS 2/ATS için Yeni Aydınlatma Sistemi Hakkında Sorular
Sormak istediğiniz başka bir şey varsa lütfen yorum bırakın ki listeye ekleyebileyim.
- Performans etkisi?
Varsayılan aydınlatmadan daha fazla GPU ağırlıklı ama o kadar da aşırı değil. Aydınlatmanın kendisi render için oldukça ucuz ve performans maliyetinin çoğu SSR ve SSAO’dan geliyor. Performansı iyileştirmek için kalite ayarları olacak.
- Ücretsiz mi yoksa ücretli mi?
Yayınlandıktan sonra bağışlar yeterli olursa ücretsiz tutmayı planlıyorum, yeterli olmazsa aylık 1$ abonelik olacak (yayınlanmadan önce bağış yapmanıza/abone olmanıza gerek yok).
- Güneş ışığı?
Bu PBR aydınlatma kullanıyor ama oyunda PBR dokuları yok bu yüzden mükemmel PBR aydınlatma olarak iyi görünmüyor. Güneş ışığıyla ilgili sorun, hesaplamaların PBR dokuları olmadan kullanıldığında daha da kötüleşmesi. Bu yüzden güneş ışığı oyundaki nesneler için PBR dokularının eksikliği nedeniyle PBR aydınlatmasıyla daha kötü görünüyor. Şimdilik kapalı ve yağmurlu havaya odaklanmayı planlıyorum. Güneş ışığı eklemek için varsayılan dokuları bir şekilde düzgün PBR dokularına dönüştürmem gerekiyor. Bunu daha sonra deneyebilirim ancak yüzey türüne bağlı olduğu için yapması zor.
- Diğer modlarla/TruckersMP ile mi kullanılıyor?
Bu TAA gibi bir .dll eklentisidir, istediğiniz herhangi bir modla kullanabilirsiniz.
- VR ve çoklu monitör?
Şu anda çalışmıyor çünkü buna zaman harcamak istemiyorum ancak her şey hazır olduğunda VR ve çoklu monitör için uygulayacağım.
- Ne zaman yayınlanacak?
Henüz emin değilim, yapmam gereken 2 şey kaldı. Gerçekçi yağmur ve hava durumu, sonra her şeyi yayınlamak için hazırlayacağım.
Hava durumu için yolda gerçek su birikintileri ve ıslak yüzeyler olması mümkün mü?
Snowymoon: Evet, hedefim bu, üzerinde çalışıyorum.
snowy kanka çok biliyorsan scsye gir
Bunu herkes yapmaz. Doğru olanda buydu zaten. Keşke bu sistemi herkes yapsa.
Harbi yalan yok güzel duruyor 1 dolara alınır
adam bi ara 1 dolar muhabbeti olduğunda ooo napıyo bu, dolandırıcı mı? virüs mü diyenler çoktu:)) fizik ve grafiğin farz olduğu bu oyunda, yıllık 12 dolar veya euro, böyle bir adama ve emeğe az bile. SCS’nin yapmadığı (veya yapamadığı mı desek) özellikleri getiren böyle adamlara saygı duymak gerek. o da zaten açıkça SCS ile alay ediyor, taa en başından beri okuyanlar bilirler.
Snowymoon:
Yeşillik Oluşturma İyileştirmeleri
Yeşillik oluşturmayı iyileştirmek ve yeni aydınlatma sistemiyle daha gerçekçi hale getirmek için bazı değişiklikler yaptım, umarım beğenirsiniz.
-
Yeşillik için geliştirilmiş aydınlatma
-
TAA karışımıyla geliştirilmiş yaprak kalınlığı
Öncesi
Sonrası