Euro Truck Simulator 2 Çift Ekran Ayarları

Herkese selam,
ETS2’de daha geniş açıyla oynamak için 2 adet 24 inç monitör satın aldım. Fakat bir problem yaşıyorum. Web sayfalarında ve konu ile ilgili videolarda ekran ortadan bölünmüyor, ancak bende ekran tam ortadan ikiye ayrılıyor ve bu durum biraz rahatsız ediyor. Bunun bir çözümü var mı, yardımcı olabilecek olan var mı?

Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.
Ekran kartı modelim: ASUS ROG RTX 2070

Bu şekilde olsun istiyorum.

Bu şekilde oluyor benim sistemde.

Hocam bunu oyun içerisinde F4’le açılan kamera ayarlarıyla çözebilirsiniz. Kamerayı sağa açılarsanız olur gibi.

Windows görüntü ayarlarında sizinki “Bu ekranları genişlet” seçili muhtemelen. “Bu ekranları yinele” seçeneğini seçip soldakinin açısını değiştirmiş olabilirler.

config de multimon fov ayarlarını değiştirmediysen videodaki bilgi yeterli olabilir

@Gencocan Adam ilk fotoğraftakini (aşağıdaki) istiyor. Senin video ikinci fotoğraf yani zaten gördüğü ile alakalı.

config cfgdeki bu satırlar ekranlara istenen açıları verir

uset r_multimon_exterior_in_aux “0”
uset r_multimon_interior_in_main “1”
uset r_multimon_rotation_aux “0”

* uset r_multimon_rotation_right “0”

* uset r_multimon_rotation_left “0”

uset r_multimon_rotation_center “0”
uset r_multimon_vert_offset_right “0”
uset r_multimon_vert_offset_left “0”
uset r_multimon_border_fov_right “0”
uset r_multimon_border_fov_left “0”
uset r_multimon_fov_vertical “0”
uset r_multimon_fov_horizontal “50”

*uset r_multimon_mode “2” (monitör sayısı)

0 düz konumdadır yıldızla işaretlediğim satırlarda monitörün hangisi sağ veya sol ise istenen monitöre 20 veya 30 derece değer girerek resimdeki istenen eğim verilebilir.

1 Beğeni

Sadece yıldızlı kodlar gerekliyse yalnızca onları yaz. Diğer kodlar kafa karıştırır.

karışmaz aynı amaca hizmet, benzer arayış içinde olana örnek tablo olarak kalsın çeyrek ingilizce bilen ne işe yarayacağını bilir

1 Beğeni

Destekleriniz için çok teşekkür ederim ufak bir ayarlama ile istediğim görüntüyü aldım.

1 Beğeni

çok iyi olmuş config dosyasını atabilir misin ben bir türlü böyle yapamadım

Tabiki paylaşırım direksiyon siparişini de verdim bakalım hayırlısı olsun inşallah.

1 Beğeni

Bir kaç gündür yoğundum atamadım ama buradan paylaşım yapamıyorum sanırım bende bu arada 2 monitörü satıp uzun Ekran aldım ve G29 Direksiyon seti