Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

İyi haber

5 Beğeni

Keşke ilk etkinlik İAA Fuarı etkinliği olsaydı.

İzlanda Ekim ayında çıkıyor!. İzlanda etkinliği Halloween’den önce olacak demişler.

image

8 Beğeni

Ben mi yanlış hatırlıyorum yeni bir sisteme geçiş yapacağız dememişler miydi. Onu da yetiştiremediler galiba.

5 Beğeni

Direk oyun içinden world of trucks’a ulaşabileceğiz galiba konsollar için.

1 Beğeni

1.61 harbi büyük güncelleme olacak;
Güney dakota geliyor, İzlanda geliyor, Road Trip geliyor, ECS geliyor, WOT etkinlikleri geri geliyor başka ne gelsin ki.
Ey gta 6 sen nelere kadirsin.

3 Beğeni

birde bizim mercedes’ler gelebilseydi keske…

3 Beğeni

mercedesleri unutun dayı
SCS yıl sonu yayınında hala ne zaman gelecek diye haber bekleyeceğiz
umarım beni utandırırlar ve ben de özür dilerim ama sanmam

Güney Dakota ve WOT hariç hiçbiri gelmeyecek gibi

1 Beğeni

İleride çok büyük ihtimalle road trip ets2’ye, coach dlc de ats’ye gelir.

amerika’da mevzuat gereği cama direk koyup alta da ayna koyunca otobüs trafiğe hazır oluyor zaten :smiley:

bu tourrider da tr’de üretiliyormuş bu arada:

5 Beğeni

Modu görünce fark ettim bu araçlar galeriden niye kaldırıldı :smiley: tercih ederler etmezler oyuncular, biraz garip geldi. FH4’ün kabin içi görünümünü güncelliyorsun bu sürümde ama aracı satın almaya izin vermiyorsun tek seferlik iş hariç?? İkinci elden alsın diye olabilir iyi hoş, burada sürekli eski araçlar çıkmıyor ki, baktım 2 tane var ikiside misal fh6 volvo. Millet zaman atlat onu bunu bekle mi yapsın :smiley: Arayüzsel olarak mı sıkıntı? ki sanmıyorum olamaz markalar istemiyor diyeyse ehe… evet… :slight_smile: neyse

İkinci el özelliği güzel de her araçtan en az bir tane olmalı. Yoksa anlamı kalmıyor.

Her eski araçtan 2-3 tane farklı kabin olacak şekilde ayarlayacaklar. Bunlar dönüp duracak. Aynı araçtan sadece 1 tane çıkacak. Mesela 3 tane FH4 modeli yap ama 1 tane göster. Zaman geçtikçe bu 3 FH4 modeli kendi içinde değişsin.

2 Beğeni