tc dlc ile birlikte fmax gelecek, biz de deriniz.
Acaba Promods ekibi bunu biliyordu da o yüzden mi Türkiye’yi atladılar.
Şüphelenmiyor değilim. Emekleriniz boşa gitmesin boşuna yapmayın biz yaptıktan sonra siz editlersiniz diye bir konuşma mı geçti acaba aralarında?
Öncelikle burada bahsedilen harita map editörün arkaplanı.SCS haritayı yaparken yolları bu arkaplana göre çizip oturtuyor,bu yüzden harita yapımına başlamadan önce arkaplanı ayarlamaları gerekli.Haliyle dlc duyurusu yapılmadan önce arkaplanı yaptıkları için modcular daha öncesinden nerelerin gelebileceğini çizilen yollara göre tahmin edebiliyordu.Bundan dolayı SCS 1.54 güncellemesi ile beraber bu editör arkaplanını oyun dosyalarından kaldırdı.Aşağıdaki resimdede zaten görebilirsiniz sebebini.
Gelelim bizim olaya, en son 1.53’teki arkaplana göre yukarıdaki resimde denildiği gibi Samsun ve Hatay doğrultusunun solunda kalan kısmın yollarının çizilmiş olduğunu görüyoruz.
Ancak bu kesinlikle sadece bu kısımlar olacak anlamına gelmiyor.Dediğim gibi bu resim en son 1.53’e ait editör arkaplan görüntüsü ve SCS bu arkaplan görüntüsünü kaldırdı.O yüzden sadece bu kısımlar olacak demek yanlış olur.
Bu arkaplan 4 ay öncesine ait,sınırlar genişlemişte olabilir,bilemeyiz ancak daha önceki DLC’lerde olduğu gibi bakarsak olaya,arkaplan yolları çizilmiş ve harita için arge çalışmaları başlamış gözüküyor diyebiliriz.
Öncelikle bu önemli bilgiyi verdiğiniz için teşekkür ederim. Bu haritaya bakılacak olursa yapılması düşünülen yollar az çok belirlenmiş plan proje çizilmiş. Hakkımızda hayırlısı.
Çankırı, Kastamonu, Nevşehir, Karabük de oturanlara geçmiş olsun.
O zaman buna istinaden Hatay’dan sonrasını beklemeyin dedi. Bu çizim hakkında konuşmak doğru değil. Sivas’ın dibinden kesmiş. Düzgün olmadığı belli. Youtuber arkadaş boş konuşmuş.
İzmir - İstanbul Otoyolu bile yok. Yolu Manisa’dan geçirmiş. O kadar sıkıntılı. Şuan konuşmak zor bu harita üzerinden.
tab2 yanlış.scs resmi bir açıklama yapmadan çıkıcak diyemeyiz.editörde 2 tane model eklenildi yeni icelandic adlı fakat biz diyemedik sıradakı harita izlanda olacaktır diye.
Bu haritaya bakarak diyebileceğimiz tek şey çalışmaların başlamış olabileceği,dediğim gibi şurası kesin gelecek burası gelmeyecek demek şuan için imkansız.
Gençler, Ets de grafik ayarlarım değişmiyor. Uygula diyorum hemen ayarlara geri giriyorum eski haline geliyor. Nvidia masa üstünü de kurcaladım biraz ama olmadı. Nasıl yapabiliirm bilen var mı? GeForce ya da Nvidia App falan kurulu değil. İşte Ölçekleme %50 oluyo hep, güneş ışığı falan seçemiyorum yansıma ayarı hep düşük kalıyor Sasso falan hiçbiri değişmiyor ya
Steam üzerinden dosya doğrulamayı deneyebilirsin.
Sülalede 3 otobüs kaptanı olması hasebiyle,bu mevzuyu anlatınca üçü birden Antalya - Mersin arasını nasıl yapacak SCS diye merakta Avrupa dahil birbirine komşu, lakin arası 480 km civarında olan en uzak iki komşu. Scs yaparken şu an KGM’nin bu Türkiye’nin en zor Devlet Yolundaki halihazırda açılan tünellerini baz alacak mı. Zamanla göreceğiz. Greece DLC manifestoydu, dar alanda muhteşem bir projeydi, Türkiye’nin geniş ortamı aynı İberia ve aynı Texas misali ekibin fevkalâde işine gelecektir.
Sıfır save denedim aynı sorun devam ediyor hdd yada sdd de sorun olduğunu nasıl başka yol ile anlayabilirim çünkü gta v oynuyorum kasma yada Drop vs yok
İlginç başka oyunlarda sorun olmayıp bu oyunda olması bir yerde bir şey tetikliyor demek ki.
1:08:00’da Nemiro her iki oyuna da yakın zamanda yeni map DLC’lerinin duyurulacağını belirtmiş
https://www.youtube.com/live/rUazvqkpL8o?si=V33K3IZvIZzx364R
Belki Nordic Horizons sonrası için 2 tane harita DLC’si aynı anda duyurulabilir
config dosyasını sıfırlamayı denedin mi ?
@Praudh @OmerFaruK06 Öncesinde dosya doğrulama ve config dosylarını silerek test ettim, yine kaydetmiyordu. Snowy Moon un grafik modundan dolayı oluyor. Onu silince ayarlar istediğim gibi kaydetmeye başladı. Mod bende engelliyor
Umarım İzmir’de eklenir. Tabi şuan için bu ekleencek şu eklenecek demek erken. SCS o resmi koyarak belkide sadece Türkiyenin geleceğini haber verdi şu gelecek bu gelecek demedi. Ama bellide olmaz. Gönül ister ki Türkiye’nin tamamı olsun ama bu SCSye bağlı. Eklemek istediği illeri ekler. Bakalım hangi iller eklenecek. Ama benim tahminim istanbulunda olması. Zaten road the black sea DLC ile İstanbul’un Avrupa kısmı vardı. Bu DLC ile bence İstanbul’u tamamlar diye düşünüyorum.
Eğer ki Anadolu DLC’sinden bahsediyorsak. İzmirin eklenmeme ihtimali pek olmaz gibi, Tıpkı İspanya’da olduğu gibi Valensiya, Barselona, Madrid üçlüsü ne ise biz de de Ankara, İstanbul, İzmir üçlüsü var. İstanbul tamamlanmadan da Anadoluya geçmek pek mümkün değil karayolu ile
bir de ülkenin yarısını bile yapsalar (mardin ilçeleri bahsi geçerken biraz yersiz olur ama) gelecek bütün şehirlerimiz büyükşehir.
ankara, izmir, antalya, bursa, adana, muğla ve mersin. en büyük 3 şehrin ülkenin avrupaya yakın olan kısmında olmasının ekmeğini yiyeceğiz. aralara da konya, çanakkale, ısparta, afyon atarlarsa tamam zaten. hele bi netleşsin neler konuşuyor oluruz.