Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

şöyle bir durum da var, nvidia experience resmi olarak sonlandı ve nvidia app olarak devam ediyor, experience açılınca yükseltme isteyecek güncelleyip tekrar dene

hocam bahsettiğim buydu zaten app te de aynı ayarlar geçerli kapatmayı bulabilsem kapattığımda çözülecek büyük ihtimal

https://steamdb.info/app/3323360/

Bu DLC’ye de paket eklenmiş. Paket detayında ‘Free on demand’ yazıyor. Sanırım bu ücretsiz araç DLC’si.

Edit: Son gelen 3 araç DLC’sini kontrol ettim, aynı ibare onlarda da mevcut. Bu DLC araç DLC’si.

4 Beğeni

Muhtemelen Volvo.

Not:
https://steamdb.info/app/3352290/subs/
Ats’deki bu DLC’de de 'Free on demand’ yazıyor. Bu da arac DLC si.

1 Beğeni

bakalım ne zaman salıcaklar. yoksa sakız gibi uzattıkça uzatacaklarmı.

Sadece ne olduğu belli olmayan bir dlc demi o ibare bulunuyor?

aynı anda her iki oyuna da içerik geliyorsa o genellikle dorse markası veya paintjob oluyor, araç hariç lisanslı ürünler free olmayacağına göre artık bahtımıza ne düşerse razı olacağız yinede fazla hype yapmaya gerek yok günün sonunda aynı şikayetlere devam ediliyor

Sıradaki harita DLC hangisi olmalı?
  • Türkiye (Anadolu)
  • İrlanda (İrlanda - Kuzey İrlanda)
  • Diğer
0 oylayan

Arkadaşlar nordic horizons dlcsini unutuyorsunuz sanırım büyük ihtimalle yunanıstandan sonra sırada o vardır.

Euro Truck Simulator 2 - Nordic Horizons Steam’de

2 Beğeni

Duyurulacak anlamında kastettim. Tabi ki önce o çıkacak.

1 Beğeni

İzlanda da olabilir

Sanırım en boş beta güncellemesi olabilir, ve son beta güncellemesi de olabilir, hayırlı olsun

Hi everyone,

A new ETS2 build 1.53.0.51 is available in public_beta on Steam.

* 0262897 - crash when exiting to title screen
* 0262887 - Germany_rework - Berlin - cutplane disappearing
* 0262856 - Germany_rework - Berlin - hole
* 0262854 - Germany - Munich - missing directional sign
* 0262854 - Germany - Munich - missing directional sign
* 0262910 - cotton_processing_factory_01_gr - Compounded vehicles with dynamic collision
* 0261454 - storage_rack_01_ibe_lod2 - Unknown look name
* 0256799 - street/trash_bin_02_gr - unknown variant name
2 Beğeni

Sondur yüksek ihtimalle. 1.53 Hayırlı olsun.

1 Beğeni

Max2712’nin halihazırda yayınladığı Scania S/R500 ses modu bugün büyük bir güncelleme aldı.

2 Beğeni

Selamlar oyuna eklenmesini istediğim bazı DLCler var. Hiç birisi duyulmadı ama gelseler fena olmazdı. Sizde düşünceleri paylaşabilirsiniz;

1. Nooteboom; İçeresinde bir sürü lowbed low loader var. Biliyorum special cargo DLC ile gelen dorseleri satın alamıyoruz ama o dorseleri değişebilir yapıp nooteboom lisansı dorseleri ekleseler fena olmazdı.
  2. CAT; Cat lisansı her iki oyuna (ETS 2 ve ATS) gelmesi iyi olurdu hem yeni yük paketi eklenmiş olurdu hemde belki ATS için Cat CT660 gibi yeni tır gelebilirdi.
  3. Farklı dorse cinsi için marka lisansları; Oyunda Canlı hayvan taşıyıcısı var ama hiç bir dorse paketinin içinde canlı hayvan dorsesi yok. Mesala Canlı hayvan dorsesi için pezzaioli markası ile anlaşılabilir. Gas tankı dorsesi için gt semi trailer markası ile anlaşılabilir. Pezzaioli İtalyan GT Semi Trailer ise yerli bir markamış. Pezzaioli sadece canlı hayvan taşıyıcısı firmasımış o yüzden tek dorse için eklenmesi zor ama GT Semi Trailer silobazlardan low loadere gaz tankerden yakıt tankere kadar bir çok ürün yalpazesi bulunuyor. Cam taşıyıcısı bile varmış. Yani GT Semi Trailer bence ETS 2 için güzel bir dorse paketi olabilir.
1 Beğeni

Arkadaşlar yeni xf kullanıyorum 7000 km’ye geldim üstünde oyunun michelini ve abastrebas’ın alcoaları var lastik hasarı sürekli artıyor normal mi ? Kusura bakmayın oyundan bir süredir uzak olduğumdan dolayı soruyorum bu hasarlar üzerine bir güncelleme mi geldi lastik eskidiği için mi lastik hasarı artıyor ?

Vaybe 7 yıldır bir değişiklik yok.Hala düşünüyorlar herhal.:smiley:

2 Beğeni

keşke görmeseydik :slight_smile:

1 Beğeni

Evet arabayı kullandıkça lastik hasarı artıyor . Belirli bir yüzdeden sonra tutunmamaya arabayı kaydırmaya başlıyor

1 Beğeni

1.53 sürümü landmarks def dosyasında İzlanda bilgisi var.

13 Beğeni