https://twitter.com/sislamoglu/status/1716157397692010839?t=-E5s7EKCPhPfPdPje-kRnA&s=19
Millet balkanları bekliyormuştu meğer.
Ecs çıksa kaç kişi olur acep?
batıramadık batıramadıkkkk
ats’ye bakıyım dedim 9k’yı görünce patladım texas çıktığında ats nasıldı acaba
Dün TruckersMp Sunucuları da full çekti Ets2 tarafı. Hem Scs Etkinliği Hem de Tmp Etkinliği Var . Yoğunluk var bu aralar.
Yıllar öncesinde atsde bir kere yapılan yol tamamlama etkinliği vardı. Tekrardan o tarz interaktif bir wotr görevi gelmedi keşke gelse. Multiplayerda 300 kişi tek şeritli teslim etme yolunda 1.5 saat trafik beklerdik.
Edit: Etkinliğin adı Operation Big Sur şimdi bulabildim
scs eskiden genova köprüsü olsun big sur olsun böyle etkinlikler yapıyordu, artık sadece haritadan haritaya klasik etkinlikler geliyor. Eskisi gibi arttırsalar keşke böyle şeyleri
cadılar bayramı etkinliği geliyor, @ugurekc o7
tam ban yiyecek zamanı bulmuşum neyse 3 gün bekleyeceğiz, işin ilginç tarafı 1 yıl sonra girdim oyun pahalı troll yoktur dedim yanılmışım, c-d yine aynı, Ruslara en sonunda ırkçı ve sert bir şekilde sövdüm admin varmış küfürden oyundan attı, savaşın etkisi işte, adamı sollarken gaza bastı dorsem dokundu 2 hafta banlamışlar.
tmp için sitedeki profil dosyasını indirdim aynı profili yine tmp promods için kopyasını oluşturdum ama oyunda gözükmüyor, aynı profilden 2 tane nasıl yapıyoruz?
blog geldi, yarın başlıyor
Bu etkinlik on numaraydı ya. ATS nin kitlesinin kalitesini bu etkinlikte görmüştük. Herkes efendice sırasını bekliyordu. Sollama yapan yoktu.
https://twitter.com/sislamoglu/status/1716466715851108497?s=19
bende 300 müş, 60 yaptım ilaç gibi geldi sağol @SiSL
Linke tıklıyorum twitter şifre istiyor haliyle göremiyorum?
Nedir o sizde 300 iken altmışa çekip ilaç gibi gelen şey?
“Eğer 1.48.5 güncellemesinden sonra FPS sorunları veya rubberbanding yaşıyorsanız, oyunun içindeki konsola şu komutları yazabilirsiniz: t_limit_fps 0 ya da t_limit_fps [Monitörünüzün yenileme hızı]”
Teşekkür ediyorum!
Ben de fps altmışı geçmiyor şehir merkezi gibi kesif alanlarda bir kaç düşüyor ama oyun yağ gibi akıyor. Balkan dlc’sinde de bir sıkıntı yaşamadım;ama Ats altmış fps de bile hala sıkıntılı gibi
Konuyla alakasız ama Next Gen Scania’ya update getirirler mi acaba. Birde Scs’nin bu araç ışıklandırmaları ile ilgili bir update çalışması olucak mı acaba ?
Eugene scsforumda çalışmalarının olduğu pcye sadece uzaktan erişimi olduğunu söylemişti sanırım eğer doğru hatırlıyosam. Bu yüzden sadece uyumluluk güncellemeleri yapabiliyomuş. SCS ne yapar onu bilemem.
o görüntü msfs’ten
otomatik far olayı çok güzel olmuş konvoyda da çalışıyo baya gerçekçi.