Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Bir kerede simdepodan isteyin :smile::smile:

2 Beğeni

Selçuk abinin yakında bir araç geliyor demesinin ardından paccar blogu geldi bence tesadüf değil :smiley: birde blogda park halinde birşey gizledik bakalım bulabilcekmisiniz tarzı birşey yazmışlar, yani gelecek araç az çok belli bence eğer ats tarafindan bahsettiyse Selçuk abi

1 Beğeni

Selçuk ismailoğlu abi eski araç yenilenmez demesini saçma buluyorum ozaman scs software canlı yayında gösterilen eski man ve eski volvo’yu unutun siz bunu mu diyor Selçuk abi ? eski Mercedes MP3 kötü tasarıma sahip yanları düzeltilsin bari onada razıyız tekrardan yenilemeye gerek yok
İveco ve Renault premium yenilenmeyecek mi? Arkadaşlar

Çok beklersin daha doğrusu hepimiz bekleriz eski volvo kutu kutu…

1 Beğeni

İşte Scs Software canlı yayında gösterilen eski Man ve eski Volvo :hushed::exclamation:

4 Beğeni

8 Beğeni

6 Beğeni

5 Beğeni

Duyduğuma göre simdepo 29 Ekim’de önemli bir duyuruya hazırlanıyormuş :smiley:

Bir efsanenin doğum günü :birthday:

https://twitter.com/SCSsoftware/status/1714598190853300381

9 Beğeni

insan artık sevmeyince doğum gününü de unutuyo paylaşımdan sonra fark ettim.

9 Beğeni

Paintjob coming soon…

7 Beğeni

11 yıl olmuş vay be. Nereden nereye, ne olabilecekken ne olmuş.

1 Beğeni

Kodları doğru yazıyorum fakat otomatik far çalışıyor ama uzunları açıp kapamiyor, deneyen varmı bunu?

Uzun farları kendin açman lazım sonrasında karşıdan araç gelince açıp kapatır.

1 Beğeni

Bu parlaklık hatası hangi moddan kaynaklanıyor acaba? grafik modu kullanmıyorum geceleri parlıyor deniz vs

2 Beğeni

Bence Ets 2 ye Gelicek olan kamyon şimdiden belli oldu dün akşam saatlerinde yayınlanan Ets 2 için west Balkans harita Dlc si scs software partide yeni tişörtler giyen adamlar üstündeki kamyon sanki Yeni Nesil Daf XD Ye Benziyor Degilmi Sizce Yeni Nesil Daf XD Modeli Gelirmi

4 Beğeni

tişörtte akordiyon var ama daf konulması en son ne iş birliği varsa ondandır muhtemelen zaten xd gelmesi olası yoksa direkt önünde fotoğraf paylaşılmazdı.

2 Beğeni

XD ile beraber birkaç aksesuar da getirsinler şu araca. Çok boş durduğu için almıyorum.

3 Beğeni

Acil frenleme sistemimi tam tespit şeklinde ayarlarsanız içi dar olan feribotlara girer girmez lastikleri kilitliyor. Hiçbir şekilde hareket edemiyorsunuz. Haberiniz olsun. (Örn. Bilbao limanındaki feribot)

3 Beğeni