Aylık SCS rutini
Yan eteklerin oraya led koyabiliyormuduk ?
Evet koyuluyor
Tamam eyw paintjob yapıyonuz elinize sağlık ama bunları çok az kişi kullanıyor biz daha çok gerçeğe yakın Holland tarzı swedish tarzı skinler istiyoruz pianoblack parçalar istiyoruz
200 mb güncelleme geldi ne olabilir bilginiz varmı?
Aaaaa ben şok. Hiç beklenmeyen birşeydi. Böyle birşey çıkartacaklarına direksiyon topuzu aksesuarı DLC’sini çıkartsalar insanlar daha çok severlerdi.
Video kapağındaki Man’ı 2-3 saniyeliğine otobüs sandım yerimden zıpladım bir anda
Resmen şaka gibi bu çıkardıkları boyama paketleri. Benim uğraştığım tarzda şeyler olsa çıktığı gibi alınır sonuçta modifiye paketleriyle kullandığında güzel duruyor araçlar. Hiç mi böyle araçları görmüyorlar anlamıyorum.
Keriz silkmesi.
böyle gereksiz bir şey ancak dlc olurdu. dlc olabilecek kadar gereksiz bir içerik ama satacak ne yapabiliriz.
Bilmiyorum bir tek bana mı garip geldi ama. Bazı plakalar türk plakası. Denk mi geldi anlamadım
O benim de dikkatimi çekti normalde pek tr plaka kullanmazlardı
Buradan bağımsız olabilir ama Scania yeni iç tasarımını tanıttı. Benim gözüme kaba gözüktü ama sizleri bilemem tabi.
Büyük ihtimalle denk gelmiş olabilir. tırsan dlc tanıtım ile birlikte bunlarıda çekmişlerdir.
Scania konusunda paylaşıldı hocam geçen hafta biraz geç kalmışsınız
Bence bunlardan daha güzel boya paketlerindeki. Bunlar köhne, 50 senedir aynı şeyler ısıt ısıt kullan, biraz orjinal olun elalemin hollandalısından aynı şeyler oho…
Hollan tarzı modifiye bu işin vakkosudur hocam,onun yeri ayrı.