yok girilmiyor
Arkadaşlar 0 'a tıklayınca 0 kamerası haline gelmiyor bunun nedenini bilen var mı? Consol olayını yıllar önce yapmıştım, klavyede numaralar kilitli değil
Düzenleme: Son gelen güncelleme sonucu bazı bilgiler sıfırlanmış örneğin console’un olduğu kısım, oyun içindeki ses menüsünde belirli seviyede düzenlediğim sesler sıfırlanmış, ekran ayarı da aynı şekilde sıfırlanmış,
ATS’de bir gelişme olursa ats konusuna yazarım şimdiden herkese iyi geceler park.
yanlış hatırlamıyorsam mp güncellemesi sonrası serbest kamera için ctrl+ 0’a basmanız lazım.
ctr+f9 değil mi ya ?
Ctrl+ f9 ile aracı yere koyuyoruz
evet öyleymiş, bende de serbest kamera bozulmuştu o zaman aklımda öyle kalmış.
Mercedes Benz Actros MP5 modunda bir gelişme var mı diye SCS Forum’a girmeye çalıştım ama şuan giremiyorum
Buradaki boyamanın adı nedir ve hangi renkleri kullanmışlar bilen birileri var mı?
Yanlış bilmiyorsam Heavy transport boyamalarından birisi. normalde farların etrafında da şerit var diye hatırlıyorum, ama aynı renge boyanmış
Forum açılıyor haberiniz olsun
Aynen Heavy Duty Boyanın adı
kırmızı: #D33724 , bej: #E3C5B2
renkleri fotoğraf dan aldım, ve monitörden monitöre renk farkları olabilir. sen de üzerin de oynama yapabilirsin fotoğrafa bakarak
Bu yayın öncesi tam sürüm çıkabilir
Ats’de aynı şekil yaptılar, üvey evlat Ets2 içinde beklenebilir
Mod yöneticisine mod silme gelse sizce nasıl olurdu ?
Bence güzel olurdu. Oyunun yeni sürümü çıkınca uyumsuz modları önce mod yöneticisine bakıp uyumsuzları tespit edip sonra mod klasöründen uğraşarak silmek yerine mod yöneticisinden uğraşmadan direkt silmek iyi olurdu. Oyunda çok eksik var bunu biliyorum ama en önemli eksik bence bu. Farming Simulator serisinde modları direkt oyunun içinden silebiliyoruz. Neden ets2 ve ats de de direkt uğraşmadan silmeyelim. Ben bugün yarın scs forumda bunun hakkında konu açacağım. Sizden beni desteklenmenizi istiyorum. Belki SCS oyuna getir. Geçmiş senelerde navigasyonda hız sınırı yazmıyormuş sonra bir Türk youtuberın SCS forumunda konu açmasıyla ve insanların desteklemesiyle oyuna eklenmiş. Belki yabancı insanlarda bizi destekler ve SCS oyuna getirir.
aslında çok mantıklı dediğin şey hem bilgisayarla çok haşır neşir olmayanlar da kolayca burdan silip kurtulabilir kalan modlardan. konuyu açtığın zaman birçok kişi destekler biz de dahil.
Merak eden varsa A Nice Idea for ETS2 / Speed Limit [Approved] - SCS Software