Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

İlk fotoğrafı görünce Scania zannettim sen Yeni Daf diyince anladım Daf olduğunu :sweat_smile:

6 Beğeni

Yeni tırlar neden hep Scania ya benziyor :smile:

5 Beğeni

yooo daf sadece biraz tasarımı değişmiş az biraz makyajlanmış araç eger resimdeki geeçekten içiyse çok şık ve güzel olmuş

2 Beğeni

Scania bir ayrıcalıkır ondan :rofl::rofl:

3 Beğeni

dıştan gerçekten değişmiş eğer böyle çıkacaksa iç kısmı yine biraz benziyor anımsatıyor yani

Aynen içide scania’ya benziyir agam

Dafa ait olduğunu belirten iki öğe var:

• Klima tuşları
  • Far tuşları

Geçen bunu onur abi bu forumda bir konuya atmıştı -kusura bakmayın adını hatırlayamadım-. Hatta demiştim Türklere korna çok ters gelecek diye. Ritimli çalıyım diye cart cam sileceği açılacak ve kaptanların sövme sebebleri olacak

2 Beğeni

ön panjurdan belli daf :smiley:

umarım paccar özel bir ayar çekmiştir scs ile :slight_smile:

6 Beğeni

Scania daf olmuş eskisinden nazaran daha iyi olmuş

Attığın görüntü Scaniaa ait değil miydi zaten :thinking::grin:

Bence Range T ve WS’deki gibi tanıtım olarak kullanılabilir oyun :slightly_smiling_face:

Oyundaki 6 markadan 6 Nisan itibariyle sadece 2 markanın yeni nesil çekicisi oyunda olacak. Kalan dördü 1 sene içinde tamamlanırsa ne ala. Bence ATS’de çıkardıkları rüzgarla ETS 2de de yaparlar, yapmalılar.

3 Beğeni

Alakam yok ama

Easter Egg Hunt - 2021 — TruckersMP

Arkadaşlar, Renault Trucks bayilerinde şu anda üstü örtülü yeni T’ler mi var?

1 Beğeni

Evet. Üstü örtülü bir şekilde.

2 Beğeni

Hepsinde yok,büyük olanlarda var.

Sonda yazıyor hangi galeriler olduğu :slightly_smiling_face:

7 Beğeni

Scania olmasın farı ters takılmış :smiley: Far scania ızgara scania :smiley:

1.38 - 1.44 arası üzücü :frowning:

1 Beğeni

@SiSL Bey, Mega Pack güncellendikten sonraki gelen hata. ETS 2’de bu hatayı gördüm fakat ATS’de var mı bilmiyorum henüz bakmadım.

1 Beğeni

Şimdi diyeceksiniz ne alaka ? Bir şey soracağım acaba ets 2 ye eski kamyonlar gelecek mi
mod değilde
dlc gibi gelse
sizce gelir mi?