Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

ets’ye gelecek olan önce ats’ye geldiğinden yeni bir şey beklemeyin.

2 Beğeni

arkadaşlar çekici kararlılığı, dorse kararlılığı, süspansiyon sertliği, fren şiddeti ayarları en gerçekçi seviye için nasıl ayarlanmalı. çekici ve dorse kararlılığı en düşük yazmışlardı öyle yapmıştım ama çok kötü sırıtıyor dorse beşik gibi sallanıyor

İşlemcin dört çekirdekli, günümüz oyunlarıda dört çekideği full kullanıyor. Arkada bir işlem gerçekleşse anında drop yiyorsun dört çekirdek 8 thread olsa en azından drop yaşamazsın.

1 Beğeni

hepsini ortada oyna cokta abartı oluyor düşük seviyelerde oldugunda

1 Beğeni

@ONURKULL 2021 de krone fabrikası ve yeni dorseleri yenilenmiş almanya ve iberia gelir yeter bu kadar ETS ye :d

3 Beğeni

Rusya’nın çıkacağı yılda SCS ETS ye iki tır da getirse hikaye gençlik, Texas ve muhtemelen VNL gelmesi beklenen 2021 yılı yine ATS yılı olur.

9 Beğeni

Ben Rusya’nın 2021de çıkacağını zannetmiyorum

akşama oradayız beyler inanılmaz bir yayın olacak
bir yanda sisl bir yanda annieciğimiz

inanılmaz
inanılmaz
inanılmaz

14 Beğeni

Umarım kabin aksesuarları paketinin ETS2 tarafında bu ay içinde alması planlanan güncellemeyle ilgili bir şeyler görebiliriz. :face_with_raised_eyebrow:

2 Beğeni

Wow :open_mouth:

Ben şahsen Kabin Aksesuarları DLC’si güncellemesinin geleceğini düşünüyorum.

2 Beğeni

biz yarın harita çıkarıcaz kesin gelir zaten

8 Beğeni

Yeni İtemler Geldi

10 Beğeni

ne olur bugün başlamasın ne olur yarın başlamasın yeter yeter yeter yeter

1 Beğeni

ATS tarafı itemler aynı mı sadece renkler mi değişik olacak?

Atsde bişey yok henüz.

Muhtemelen aynı itemler ama renkler farklı olur. Genelde öyle oluyordu.

berbatmış :confused:

sadece şuanda etsye eklendi ürünler ats içinde eklenecektir mutlaka bakıp göreceğiz

Sanırım az önce etsye kabin aksesuarı geldi allahım etsye güncelleme geldi inanamıyorum şaka mı bu

1 Beğeni