Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Brezilyanın serseri serbest stili :joy: bizdeki ön basık arka havada tofaş zevki bunlarda da böyle bişey var. Adamlar bundan hoşlanıyor.

Sizce bu kaza nasıl olmuştur ben geçerken tırın önündeki araç geri geri geliyordu. :rofl:
Not: Bu kazayla benim bir ilgim yok.

1 Beğeni

Arkadaşlar şu olayın çözümünü bilen var mı?
Modu kaldırınca düzeliyor ama modu kullanmam lazım :confused:

o bi şey mi, bi kaç yıl önce instada görmüştüm, bi tane fenomen şoför böyle önü full basık cırlak yeşil cargosuyla ani fren yapınca arkasındaki sunta plakalar öne fırlayıp kupayla şoförü dümdüz etmiş, cenazesini çıkaramamışlardı.

@Byozgatli Mod sıralamasını değiştirmeyi denermisin ?

1 Beğeni

@ONURKULL Düzelmedi maalesef.
Sanki hafızaya alıyor. 1-2 ay aradan sonra düzelmiştir diye modu aktif ettim, bıraktığım gibi duruyor.

Yenileme hızını 144 hz’e cıkarmayı denedin o şekilde biraz daha kaliteli görünür oyunun

Oyunu modsuz kullanman senin için daha iyi olur

144hz Monitör gönderirmisin? benim yokta :slight_smile:

1 Beğeni

Tahminlerimiz doğru tutarsa Ukrayna, Belarus ve Moldova tam şekilde karşımıza çıkabilir

2 Beğeni

Sende tam gaz çarp :slight_smile:

Sana ne lazım kanka samsung, lg vs. vs. :slight_smile:

Geçti artık ben karşı yoldaydım :slight_smile:

Yanlız kazandığın para pek gerçekçi değil :money_mouth_face:

2 Beğeni

Oda scs nin suçu bence de çok fazla para veriyorlar. :joy:

Bir milyon liraya bile yük var ya scs bu fiyatlara bi güncelleme getirip düzetlmesi lazım. :slight_smile:

Konsola “g_income_factor 0.5” yazıp yük fiyatlarını yarı yarıya düşürmek mümkün :smile:

3 Beğeni

Eyvallah kardeşim 2 tane tır almam lazım onlarıda alayım yaparım dört milyonum vardı bir buçuğu 2 tane krone dorseye gitti şu an para kasıyorum. :smile:

2 Beğeni

Yahu ben bir şey sorabilir miyim?
Şimdi ben görüş açısını 45 derece fov’da oynuyorum,tabii bu durumda sol ayna görüş açısı dışında kalıyor.
Sol aynaya bakmak için şimdiye kadar hep '‘kabinde sol üste bak’‘kamerasından istifade ediyordum.
Dün akşam,’‘kabinde sola bak’'kamerasını atayıp oynarken ‘acaba bu açıyı sağa kaydıramaz mıyım’'diye düşündüm
Mesela ‘‘kabinde sola bak’’ kamerasına geçip ‘‘kabinde sağa bak’’ seçeneği ile başı hafifçe sağa çevirince gayet tatmin edici bir açıya kavuşabiliyoruz.
İşte o tatmin edici yani ‘‘kabinde sola bak’’ açısını sağa kaydıracak ve o açıyı sabitlecek bir referans,consola yazacağımız veya oyun dosyalarında değişiklik yapabiliceğimiz bir değer var mı?
ETS ama özellikle ATS’yi 45 veya 50 derece fov gibi görüş açısında oynayan arkadaşlar da bu görüş açısına sorunlu giren aynalardan şikayetçidir,ne demek istediğimi anlayacaklardır

2 Beğeni

This is real, baby diyorsun yani :slight_smile:

1 Beğeni