Başkan şu cam kapalıyken kafa dışarı cıkmaması icin g_cam vardı o bende yok şuan.
Üste yazdığımı yaptın mı ?
TAM 260 T26B modeli, Sloven malı kamyon. Yıllardır oyunda AI aracı olarak dolaşıyor yollarda.
Oyuna başladığımdan beri volvo kullanıyordum. 270bin km yaptım volvo ile. Bugün scania alayım dedim ancak scania’nın seslerinde mi bir sorun var yoksa bende mi anlamadım. Euro 6 v8 motoru seçtiğimde yolda giderken neredeyse hiç motor sesi duymuyorum. Motor ses seviyesi en yüksekte olmasına rağmen. Euro 5 motoru seçtiğimde ise çirkin ve kulağı tırmalayan bi motor sesi geliyor. Bilgisi olan var mı bu konuda?
Nedense ETS 2 nin kaderi bana modern omsi 2 gibi geliyor… Artık bitiyorsun ETS İnsanlar artık ya çok gerçek dışı, ya da tam anlamıyla gerçeğe çok yakın oyunlar oynamayı tercih ediyorlar kitleyi takip ettiğiniz zaman bu görünüyor. Gta 5’in FiveM’i örnek. Stabil iş güç hayatına girip orada bi yaşam belirlemek isteniyor. Ya da hiç yaşayamayacakları fantastik kurgu oyunları çözüm oluyor. Rdr2 RedM buna şuan canlı örnek. Koskoca serveri olan bi oyundu, hiç boş kalmazdı, şuan 2 ya da 3 kişi oluyor her saatte. İnsanlar artık dediğim gibi gerçek dünya dışında bir dünya istiyor, boyalı pudralı tırlar dorseler değil. Ha bu yorumum kimin umrunda oda ayrı bi konu.
scs önce bi gerçek dünyaya uyumlu bi oyun yapsında fantastik alemler sonraya kalsın.insanların istediği özellikler gelmedi daha.en baştan fizikler düzelmeli hala eksik.
Her motor sesi farklı, orijinali neyse odur
Adamlar ses konusunu bir düzene oturtmaya çalışıyor
O yüzden şehir yenilemesi ağırdan alınıyor
Simülasyon, oyunu gerçeği taklit etmeye çalışmak anlamına gelir
Yani gerçeği yansıtmak zorunda olmadığı fırsatı verir
Ama ellerinden geleni yapıyorlar, yapılan hiç bir iş kolay değil
Hele ki prism3D motorunda bunları yapabilmek bayağı zorlu
Kesinlikle forumda bi anket yapılmıştı ve farklı balkanlar 1. olmuştu. Madem ki oyuncuların talebini takmıyor neden böyle bir anket yaptılar anlamsız.
Ukrayna ve Moldova’da tartışmalı bölgeleri nasıl yapacaklar acaba? Kırım, Donetsk, Luhansk ve Transdinyester bölgeleri karışık durumda.
https://truck-simulator.fandom.com/wiki/Euro_Truck_Simulator_2:_Road_to_Moscow
Maşallah ruslar boş durmuyor.
Resmi değildir inanmayın.
yapılan işin zor olduğunun ben de farkındayım. ama söz verdikleri özellikleri bu kadar geciktirmeleri ve n zaman geleceği ile ilgili bilgi vermemeleri ve sürekli gizem yaratma durumları can sıkıyo.
Baltic bence oynanacak bir harita değildi.Aynı harita dokusunda bir harita daha geliyor.Yenilik güzel şey ama ama işte…
Bilgisayarı patlatır
aynen
Tahminim yarı tuttu.yarı tutmadı.ışıklandırma 2021de gelecek belli.
Eyvallah efsena oldu