Hayda umarım park ederken sıkıntı olmaz Yayında korktuğunu söylemişti
Endişelenme bence.kimse geçen seneki scsnin trakya yayınındaki adam kadar kötü olamaz.
1.03.16 olay anı.sisl bile topla topla diyor adam hala.
adam bi de o park ederken açıklamaya çalışıyo şöyle şöyle yap diye
Sanırım tahminimce grafik güncellemesi 2021’in ilk çeyreğinde gelir iki oyunada 2 harita gelecek bunlar geldikten sonra yeni yilda getirebilirler yilbasi videosuda grafik guncellemesi ile alakali olabilir tahmin tabi bunlar fazla ciddiye almayin
Selçuk abi yayında " oha diyeceğiniz şeyler olacak" gibi bir cümle kurmuştu. Sizce o western miydi?
yayın başlamak üzere bakalım nasıl bi yayın olacak
paris- krosnodar seferi yaptım 3700 km 4 saate yakın sürdü, kazasız belasız çok zevkli geçti seferimiz. 75-80 arası gittim promods-rusmap-south region haritalarından. buradan orta doğuya geçeceğim.
western geleceği belli değilmiydi o zamanlar yanlış hatırlamıyosam galerisini bulunmuştu emin değilim ama oha diyeceğiniz şey belkide freightliner markasını kasdetti yada ets iveco tabi gelirse belkide bambaşka bişeydir. ¯\(ಠ_ಠ)/¯
bir kaç sorum olacak sevinirim cvp verirseniz
1- araçta tırın motor sesini beğenmediğimde daha güçlü bir motor aldığımda bile güç artıyor ama ses aynı bunun bir çaresi varmı
2- oyunda telsizle konusma hangi tuşa basarak oluyor basıkmı tutmam lazım birde telsizin alanı o an haritada gözüken tırlarmı
3-online da gelip biri size bilerek çarpıyor bu kişiyi nasıl şikayet edersin durduk yere hasar kaydı alıyorum
oyunu modsuz online bir şekilde oynuyorum seviyem 27
oyunu olabildiğince gerçekci bir şekilde sakin bir şekilde kurallara uyarak oynuyorum
reis döktürmüş desene birinciye ne veriyolar
1- Hayır
2- Oyunda telsiz yok
3- Scs ilgilenmediği için ben de bilmiyorum
Not: Oyunu sade ve güzel bir şekilde oynuyorsun
mod olayına karşı çıkıp modsuz şekilde uzun süre oynadım ve bir yerden sonra sıkılıp
bıraktım oynamayı. sonra mod olayına girince promods, rusmap ve oyun içi modlar oyun bambaşka bir hale dönüştü. ilk defa oynuyormuş gibi oynuyorum. en basitinden gerçek firmalar, gerçek benzin istasyonları vs bile oyunun zevkini artırıyor.
dostum karşı şeritten gelen araçlar yabancı oyuncular hello falan dıyo yanımdan gecerken
bunu nasıl oynayabiliriz peki direk oyuna girebiliyozmu bişilermi indirmek lazım
Evet olabilir, ama scs bunu yapamaz çünkü birçok lisans antlaşması ve oldukça uzun bir süre demek
Adana derken??
Sesler değişiyordu ama fmod’dan sonra hiç denemedim. Araştırıp yazarım.
“X” tuşuna basılı tutarak konuşabilirsiniz. Aynen belirli bir menzili var. Ve telsizdeki kanal da değiştirebiliyorsunuz. Aynı kanalda olanları duyabilirsiniz ve sizi duyabilirler.
Şikayet edebilirsiniz. Ama bir kanıtınız olması lazım bu kanıtta video kaydı. Küfür/hakaret veya aşırı save edit de ekran görüntüsü de kabul edilebiliyor. Şikayet etmek içinde Truckesmp sitesinde report kısmını kullanmanız gerekmekte.
Sisteminiz iyiyse düşük kalitede ekran kaydı alın obs gibi uygulamalarlan. Bu video kayıtları eğer haklıysanız karşınızdakinin banlanması için yeterli olacaktır