Arkadaşlar şirketlerin önündeki yeşil ikon olmadan doğrudan nasıl yük bırakacağım ? Ayarını bulamadım ben.
Ayarlar> Oynayış kısmında Park zorluk derecesini ayarlaman gerekli
Teşekkür ederim. Buldum.
Arkadaşlar truckersmp ye ilk defa üye oldum ve oyuna girdim. Ancak oyuna girince modların hiçbiri gözükmüyor promods da dahil
Edit: Tamam buldum girişte promods serverı ayrıymış. Rusmap gözükmüyor ama.
Multiplayer’da sadece ProMods Haritası’nda ve normal haritada oynayabilirsin. RusMap Sadece Singleplayer için.
Bir hayaldir;
simulasyontürk bir oyun şirketine dönüşse, euro truck simulator 3 yerine geçecek bir oyunu bence bu topluluk yapabilir. F-MAX i bile scs ye göre çok daha hızlı yapan bir ekip var sonuçta. aslında fazla yazmaya gerek bile yok, F-MAX’i yapan, TR-extended işine soyunan ekibin oyun yaptığını, SiSL abimizin de olduğunu… ortaya çıkacak oyunu bir hayal edin sadece
Bütçe olsa emin ol scsye rakip olurlar .
hasan diyo ya işte 1 m dolar verseniz yaparım diye
Selamlar Sisl’a ulaşılabilirse bir şey sormak istiyorum;
Oyuna sıvı yüklerin fiziği gelebilir mi ki? Tankerle seyahat etmiş olan biri ne demek istediğimi anlayacaktır:) Aşşağıya örnek video bıraktım.
snowrunner’a gel krşm :d
maalesef scsde normal yükün böyle bir fiziği yok lastiklerde deformasyon yok vs. vs. o kadar çok şey eksik ki buna gelene kadar yapılması gereken tonla özellik var
bu gibi ayrıntılar olsa zaten sürekli boş boş tepkiler göstermek zorunda kalmayız
ama önümüzdeki yayınlarda denk gelirse sorun cevaplasın selçuk abi böyle şeyleri istiyor da işte… o yapmıyor sonuçta yoks o da çok dertli böyle konularda
Çekici fizikleri gelsinde.
Ayrıca bu video arıyordum bugün hep anasayfama düşüyordu. Gittim bu konu ile ilgili 4-5 video izledim bunu tekrar önerir diye ama siz buraya attınız teşekkürler.
Çekici fiziklerinden önce rijit kamyon fiziği gelse de dorse takmasak artık, kırkayak kullanabilsek…
Biliyorum SCS’nin getirmesi gereken çok şey var ama öncelikle acilen grafik anlamında iyileştirmesi gerekiyor.
Forza Horizon 3 ve SnowRunner oynamaktan öyle alışmışım ki ETS2’ye girdiğimde çizgi film izliyormuşum gibi hissettim.
Grafiklerin değişmesi kesinlikle şart
Oyunda kasisin üzerinden geçerken araba '‘neyin üstünden geçtim ben’'diyor.Yani daha kasisin fiziği yapmayanların o dediğin şeyi yapacak vizyonları yok.
Paylaştğınız video ,bir tankerde dalgakıran olmadığında ;ne olacağına dair bir video.
Her tankerde de dalgakıran var(değil koca tanker;kamyonların mazot deposunda bile dalgakıran olur)
Yani dalgakıranlı bir tankerdeki dalgalanma da pek fiziğe etki etmez.Belki rampa inerken öne veya rampa çıkarken arkaya yığılmanın etkileri olabilir de bu durum da öyle oyuna uğraşılıp aktarılsa bile pek oyuncunun hissedemiyeceği kadardır
2 sorum var arkadaşlar
1- online server 2 ye girdim ilk defa yahu yağmur durmuyor anlamadım değişiyormu hava server 2 hep yağmurlumu
2- yollarda sadece online tırlar var oyuna ait araçlar falan yok bu ayarlardan değişiyormu online böylemi yoksa ?
@denizgoren Sürekli yağmurlu değil elbette Ayarlardan yağmur olasılığını düşür, sonra uyu uyan düzelir. Ayrıca multiplayer modunda yapay zeka araçlar bulunmamakta, sadece gerçek oyuncular bulunmaktadır.
teşekkürler
bu sene ets ye 3 tane dlc geldi yıl sonunda ise iberia ile birlikte 4 olacak her sene 4 dlc gelse memnun olur musunuz?