Bende onu yapmayı düşünüyorum. Virüs programı kullanmıyorum zaten gereksiz ayrıca defender aktif bende belki de eklesem daha iyi olabilir
sanırım yeni bir etkinlik geliyor steamdbde ets2 ve ats için 2 saat önce eklenmiş
göğüs kanseri ile ilgili bir kampanyaya destek olucaz
What better way to symbolise the fight against breast cancer than a pair of pink ribbon emblazoned Boxing Gloves! Add them to your cabin to show your support for the cause.

Her şeyi denedim oyunu komple kaldırdım belgelerim deki dosyaları tamamen sildim tekrar yükledim fakat sorun hala devam ediyor yardım edecek biri yok mu?
Sen o sorunu en güzeli bilgisayarına format attırarak çözebilirsin
Muhtemelen bu tarihler arası bir etkinlik olabilir. Böyle birşey yapmaları güzel olmuş. Adam gibi firmasın SCS.

zuzova Pack Gögüs kanseri ile ilgili birşey olabilir mi ? Hem Ats Hem Ets gelebilir.ForumDa Çekçe pempe anlamına gelmektedir yazıyor.Emin Değiller ama.
pembe kurdele mevzusu zuzova yazınca da bu çıkıyor zaten
Sanıyorum yeni etkinlik için…

1-31 Meme Kanseri farkındalık ayı için her iki oyunda da Charity pack kullanılabilir durumda
güzel etkinlik herkese şimdiden kolay gelsin iyi seferler diliyorum.
Gençler dün base.scs dosyasını açtım, MAN TGX Euro 6’nın iki tane sesi olduğunu keşfettim, oyunda da bakabilirsiniz; 440 ve 520’nin ayrı sesleri var. DAF XF Euro 6’nın sesleri 410’luk olandan, Scania Streamline 410’luk olandan, Iveco Stralis Hi-Way’in sesleri 500 beygirlik olandan, Actros MP4’ün bir sesi 1845 olandan, diğer sesi ise 4148 Arocs’tan kaydedilmiş. Anlamadığım şey şu, SCS videolarında 460’lık DAF XF Euro 6’dan kaydetti ama dün bir baktım oyunda 410 olanın sesi varmış, aynı şey Iveco Stralis Hi-Way için de geçerli. Bu arada merak eden olursa Renault Range T’nin sesleri T480’den kaydedilmiş.
o ses 2014 ten beri var. farklı motordn kayotlı ses.
1.35.3.20
- Renault T and DLC Actros Tuning pack minor fixes
Nelerini düzelttiler acaba bilen var mı?
Renault T yi multiplayer için goodyear boyasına uyumlu hale getirdiler mi bilen var mı?