https://instagram.com/stories/scs.software/2100129575492605298?igshid=1qzq8ppjkiayg Hazır mıyız arkadaşlar ?
hazırım bu kez single da yapacağım etkinliği.
Herkese farklı farklı ödül mü veriyor?Bana sadece zeplin verdi.
Hayır M&B Bannerlord ve Half-Life 3
Etkinliği tamamladığın için kabin aksesuarı zeplin veriliyor herkese. Etkinlik tamamlandıktan sonra DLC verilecek etkinliği tamamlayanlara.
Teşekkürler.Ben lastikli olan şeyi demiştim ama sonra onun aksesuar değil başarım olsuğunu sonradan anladım.
Etkinliğin teslimatlarını yapmak istiyorum ama modlu çekiciniz teslimat alanına yanaşamayacak kadar uzun gibi saçma sapan bir uyarı alıyorum.Tir RJL Scania.
Normal 4x2 morsuz çekici seçtiğimde ise yine aynı hatayı alıyorum.Nasil çözebilirim?
Mod yöneticisinden de kaldırmak gerekiyordur belki.
@Sami_Can_Celebi anladığım kadarıyla promods kullanıyorsun, bu aldığın hatanın sebebi promods’taki çoğu şehrin prefabları farklı olması, farklı profil ile deneyin.
3 posts were merged into an existing topic: Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem
Şasi ve arka stoplar çamurluklar daf zaten belli.
Evet karxesim dogru bildin 2020 ye İAA ulusarasi ticaret araç fuari var scs gidicek o fuara sadece galiba XF modeli var insallah LF CF XF OLUR
Promods kullanabilirsin wotr işleri yaparken ama o şehirlerin ana oyunda da olmasına dikkat et yoksa böyle hatalar alırsın.
Arkadaşlar slm. Bu turuncu çakar lambaların kodları vardı. Yere yansımayı açıp kapatıyorduk hani. Biliyordum ama unuttum kodu . Biri yardımcı olabilrmi ?
ikincil ışıklandırmayı kapat yansımaması için
arkadaşlar bu goodyear dlc si dorse lastikleri içinde geçerli mi yoksa sadece tır için mi?
1.36 itibaren bekle ve gör. Daha 1.35 ile dx-11 betaları başladıysa, bence ecs yi de yavaş yavaş yapıyorlar. Bir bakmışsın 2020 haziran çat! Diye çıkartıvermişler