City car driving oyununun 150 yıl önce barındırdığı yarım gaz olayı geliyor herhalde. Bir de Lfs oynayıp hızlı direksiyon döndürme tuşunu da keşfetsinler onu da 150 yıl sonra atayabilirsek güzel olur.
Yani aradan geçen 14 yılın ardından sonra oyuna olan hevesimin bittiği zamanda bu fizik güncellemesini getirmeleri çok komik. Yani şu forumda bu güncelleme ye sevinecek insanlar illaki vardır ama çoğunluğumuz için bir anlam ifade etmiyor. Bundan bir yedi , sekiz sene önce getirseler o zaman deliler gibi sevinirdik ama yok yani ne desek boş. Geç olsun güç olmasın bu sistemi bari düzgün bir şekilde getirsinler de bundan sonraki süreçte daha iyi bir şekilde oynarız.
Akıyo yine ama iconlara n’aptınız olm mobil apk sürüm mü bu
İçeriğine bakmadım da görsellerden sanki konsol hazırlığı gibi hissettirdi bana.
![]()
Vallahi Billahi Evrim Geçirmiş İki Oyun Resmen Bune Böyle Alışmak Zor Olucak:flushed:![]()
“ Şirketlerde …… gibi olmuş diyen eleman eksikliği ”
Başlığına uygun bazı geliştirmeler olmuş gibi. İllaki alışırız nelere alışmıyoruz.
Takocular nerdesiniz? nizamı edit: bu tako o tako değil
eh şçş yaşlandık şu vakte kadar bizi bitirdin be…
BeamNG.drive’daki widget mantığı. Oynayanlar bilir. İlham kaynağı olduğu çok net…
acaba mini sekilde ayarlanıyormu
Patron çıldırdı
arka arkaya 1.58 blogları geliyor. Bir kaç gündür sessizce takip ediyorum yorum yapmadan. Daha kamyon güncellemesi gelecek eğer sıkıntı çıkmadıysa. ATS’ye de şirket boyamaları duyurulabilir.
Özetle şimdiki Route Advisor işleyinde tır, otobüs ve otomobil için ayrı ayrı Route Advisor tasarımı yapmak gerecekti.
Widget mantığında ortak olanlar kalacak sadece ilgili araç ve oyun moduna özel olan widgetler tasarlanıp eklenecek. Bu da zaman tasarrufu sağlayacak.
daha ziyade bus driver günlerine dönüyor gibi, dış sürüş sevenlere de yaradı
bu özellikler içerideki ekranlarda olacak mı? asıl soru o, moda kalırsak iş yaş, ki pek çok mod 1.58 le ölecek ses, arayüz, oynanış bunlar kök değişiklikler.
Allah mod yapımcılarına yardım etsin.
0 kamerasındaki mouse imlecini de kaldırmışlardır inş.
Baya göze batıyor.
Kral Oda Bir Şey mi 2013 Te Duyurulan Otobüs Dlc sini 2026 yada 2027 de getiriyorlar.2013-2014 Yıllarında Bu Dlc yi Heyecanla Bekliyordum Ama Ne Yazıkki O Heyecan Bitti Şimdi Eskisi Gibi Heyecanlı Değilim.
Sayfasında göremedim kaldırıldı mı acaba?
Yapay zeka tarafından yaptım artık şu mesajı da hayırlısıyla görseydik
Burada saçma sapan şeyler paylaşıyorsunuz konuyu kirletiyorsunuz başliga yapay zeka yazabilirdin
Heyecanlandım ben de yav
Resmi açıklama dışında bir açıklama bilgisi paylaşmayın arkadaşlar. Yanlış anlaşılmaya sebep oluyor. Sonra bir ton tepki vs. geliyor…
Hiç hoş bir durum değil. Şahsi yorum olarak paylaşılabilir ama resmi açıklama gibi göstermek doğru bir davranış değil…