Euro Truck Simulator 2 - 1.35 Güncellemesi [Ana Konu]

Scania’nın fiziği daha çabuk yatıyor gibi, mersoda bende en solda kullandım ama o kadar değildi senin videoda ki kadar, gerçi yolunda etkisi vardır tabi :slight_smile:

2 Beğeni

Bu Daf yenilenmiş daf xf 2018

2 Beğeni

1.35’de mercedes araçlara revizyon gelmeyecek miydi? Yoksa bu revizyon tuning pack ile beraber mi gelecek?

3 Beğeni

Neyse o gösterdiğim seçenek doğruymuş biraz inceleme yaptım parlaklık ayarında sıkıntı var ekran karanlık bişe görünmüyor şuanlık çok erken eski sürüme geri dönüyorum :smiley:

1 Beğeni

Daf yenilenmişmi arkadaşlar?

Daha demin inceledim sadece 2018 modellerde olan mavi boya gelmiş.

2 Beğeni

betada scania s ile tamirciye girdiğimde oyundan atıyor sizde de böyle mi?
geliştiricilere nasıl geri dönüş yapılıyor bilmiyorum eğer sizde de böyle bir sorun varsa bildirelim mercedes ile girince sorun çıkmıyor

1 Beğeni

Korsika’nın geleceği onaylandı!! :smiley:

‘imbarco’ İtalyanca biniş demek

11 Beğeni

Kendim bir test yapayım dedim dx9 da 43 FPS aldığım sardinya’nın bir bölgesinde dx11 e geçiş yaptım ve cidden şaşırdım çünkü fps 56 ya çıktı. şu anda stabil olmamasına rağmen +13 değerinde bir FPS artışı yaşadım, DX11 de ok daha iyi akıcı işliyor ayrıca araç alma ekranı, garaj geçiş süresi ve genel olarak yüklenme ekranlarında bekleme sürem 2 kat hızlandı. ayrıca hatırlatayım 400 ölçekleme ultra ayarlar full hd oynuyorum.

10 Beğeni

Bu güzel haber ekran kartın nedir müdürüm :thinking:

2 Beğeni

Profilime tıklayarak bütün sistem özelliklerimi görebilirsin Tolga hocam :slight_smile:

2 Beğeni

Oyunun dx 11 le başladığını nasil anlıyoruz hocam? Ben bulamadim dx 11 geçişi

1 Beğeni

steam kütüphaneden ets 2 nin üzerine ters tıkla, özellikler>başlatma seçenekleri boş kutucuğa tırnaksız ‘-rdevice dx11’ kodunu girin, tamam deyip ‘launch with direcxt x64’ seçeneği yerine ‘euro truck simulator 2 oyna’ seçeneğine tıklayın

emin olmak için oyunun içideyken konsola r_device yazın karşısında DX11 yazıyorsa geçiş yapmışsınızdır

9 Beğeni

@Burak34 Peki FPS durumunu nasıl öğrenebiliriz?

1 Beğeni

Arkadaşlar ben oyunu DX9’la başlattım Sardinia haritasında bazı yerlerde düşük FPS değerleri gördüm genellikle en çok akşam üzeri veya gece oldu acaba DX11’de böyle bir problem yaşanır mı? Ya da optimazisyon mu istiyor Sardinia?

1 Beğeni

Cagliari liman çıkışı şöyle bir şeye rastladım :smile:

2 Beğeni

Daha geçiş aşamasında bi Dx11’den bahsediyoruz. Ve deneysel beta bunlar normal, tam sürümde farkı daha net görebiliriz.

2 Beğeni

@Tolgasky Msı afterburner’i deneyebilirsin

1 Beğeni

ben şimdi nereden geçicem :smiley:

4 Beğeni

O yolda herkes sorun yaşıyor orası normal tam sürümde veya yarın diğer gün düzelir.

1 Beğeni