vay anasını
Ulaannnnnnn! Neler oluyoorrr?
erdoğan’ın aynı şeyleri tekrar yapıyor olması ve ecs’nin tekrar ortaya çıkması koparttı
kader…
Abi bir an önce daha fazla detay lazım ya otobüste klima açabilecek miyiz biletleri nasıl satacağız yolculara ikram olacak mı mola işi nasıl olacak çok fazla cevaplanması gereken soru var çok heyecanlıyım
olmayacak olan her şeyi yazmışsın tebrikler
Scania Touring dışında geleceği bilinen bunlar
-
Setra S431DT (https://www.simulasyonturk.com/euro-coach-simulator-setra-s-431-dt-gelistirilme-goruntuleri/)
-
MAN Lion’s Coach (2008-2016) (https://x.com/SCSsoftware/status/545141829398986753)
Sol üstteki Türk kahvesi değil mi ya
2-3 yıl önce tmpye otobüs gelmişti zaten çoğu neoplan kullanıyordu bu yolda
seni fernbus konusuna alalım
Otobüsün AI olma ihtimali var mı?
otobüs kullananlar patreon üyesi olan zenginlerdi, Pavel halkçı adam, elektrikli otobüs var ama zevkli değil.
Maksimum mola verebilme eklenir ama onun dışında olmaz.
Dikkatli bakarsan yanındaki ai tırın jantlarıyla karşılaştırma yapabilirsin. Otobüste normal sürülebilir tekerler var. Ayrıca en arkadaki yolcular animasyonlu elini kolunu kaldırıyor. Ve son olarak ai araç lisanslı olmaz diye düşünüyorum
Gelecek yeniliklerin tahmini olarak şunlar olduğu söylenebilir:
• Yolcu inme-binme özelliği olacaksa, kapı açma animasyonu zorunlu hale gelecektir. (Metalik boyalı araçlarda da kapılar açılabilecek.)
• Kapı açma animasyonu gelirse, dashboard üzerinde kapı ikaz ışıkları da eklenecektir.
• Otobüslere özel birkaç tuş animasyonu gelebilir.
• Bagaj açma özelliği geleceğini sanmıyorum, ama düşük bir ihtimal var.
• Fizik sistemiyle ilgili ne kadar fark olur bilemiyorum.
• Otobüslerin iç kabin aydınlatması olduğu için iç ışıklandırma sistemi gelecektir.
• Geri görüş kamerası için ekstra ayna ekleyebilirler, zira çoğu otobüste bu mevcut.
• Klima fan sesi.
• İç yolcu ambiyans sesleri.
vs. vs.
Eğer bu haber 2020-2021 yıllarında gelseydi çok sevinirdim. O zamanlar ortada düzgün bir mod bile yoktu. Ama şimdi, başta kendi ekibim olmak üzere, yabancı mod yapımcıları da kaliteli işler çıkarmaya başladı. Bu yüzden çıkacak otobüsleri doğrudan kullanmasak da, asıl artı tarafı bu altyapının oyuna gelmesi olacak.
Doğru lisans muhabbetini atladım ben, teşekkürler
Bagaj Açma Özelliği Gelir Bence Çünkü 2013 Teki Scania Touring Ses Kaydı Videosunda Bagaj Açma Kapama Sesi Kayıt Edilmişti.Onun Dışında İkram Servisi Ve Muavin Olayı Getirmezler.Türkiye Dışında Hiç Bir Avrupa Ülkesinde Muavin Ve İkram Servisi Yok.
neden acaba?