Euro Coach Simulator "Bir ETS 2 DLC'si" - Ana Konu

aklım hemen bu geldi Travegoyla müthiş sürüş izleri bekliyor :hearts:

1 Beğeni

Scs’nin yayınladığı videodaki Scania Touring’e ait motor sesinin küçük bir kısmı sanki Ets 2’nin 10 yıl önceki Scania çekicilerinde kullandığı motor sesini anımsattı bana.

1 Beğeni

Otobüs içeriği tanıtımında konuyla alakasız ve bariz bir şekilde Türkiye haritasının kullanılmasının nedeni ne olabilir? Mantıken bir alaka yoksa oyunda olan yada otobüs içeriği ile ilgili bir harita kullanmaz mıydınız? Road Tripte Amerika haritası kullanıldı. Mantığa uymayan bir şeyler var.

2 Beğeni

Benim anladığım sanırsam tur gibi olaylar olacak. Belki Akdeniz’i tamamlamak istiyorlarsa Türkiye ondan kullanılmış olabilir diye düşünüyorum.

ECS çıkar dedim ama. Çok belliydi. Pavel artık sözlerini tutmaya başladı. 2 3 sene içinde mevsimleri görebiliriz.

1 Beğeni

Otobüsün sıklıkla kullanılan ülkelerden biri Türkiye. Ayrıca komşuları oyunda eklemişlerdi. Belki bu yüzden Türkiye’yi eklemeleri düşünüyor olabilirler en azından bazı bölgelerini.

2 Beğeni

Yıllardır duran o DLC sanırım Euro Coach Simulator DLC si

6 Beğeni

bu kadar hızlı mı yani oyuna mı eklemişler bazen hayat çok garip :slight_smile:

2 Beğeni

Acaba sadece 1 otobüs mü yani ya da nasıl diyim tek seferlik elektrikli tırlar gibi mi çok soru birikti+ heyecan vay arkadaş yav.

2 Beğeni

Merak etme HVT gerçeğinden dolayı gerek kalmaz o gelen otobüse :smiley:

5 Beğeni

oyunda daha elektrik altyapısı yok :smiley: bunu da büyük ihtimalle getirirseler @Yilmaz hocamın dediği gibi olur herhalde; yada bunu ayrı bağımsız oyun olarak çıkarırlar yada oyunun ismini değiştirirler bunu da dlc olarak sunarlar :smiley: ya şimdi gelse bile 1 tane otobüsle gelir o da tek seferlik iş olarak gelebilir belki aynı elektrikli tırlar gibi

2 Beğeni

Bu sefer Ex’ten “Özledim” mesajı gelir gibi paylaşım geldi… Eğer doluysa ki dolu gibi duruyor bunun kokusu elbet bu yaz ayında çıkarr :wink:

Kutsal repliği salalım bakalım :grin:

9 Beğeni

Bence birden fazla otobüs olur. Fragmanda gösterdikleri otobüs hazır sesleri Felan kaydetmişlerdi o yüzden fragmanda gösterilmiş olabilir. Volvo, Merdedes dolasıyla Setra, Man dolasıyla Neoplan, İveco gibi otobüslerin geleceğini düşünüyorum. Sonuçta kamyonları var. Niye otobüs için lisans alınmazsın. Neoplan Man markasına Setra ise Mercedese ait. O yüzden onlarda eklenebilir.

3 Beğeni

İnşallah dediğin gibi olur, TR haritası ne iş acaba ?

Türkiye gelecek sanırım. Hepsi olmazsada bir kısmı gelebilir.

2 Beğeni

Avrupa da geçen oyun için otobüs içeriği tanıtımının;

• Otobüs görseli Amerika’dan,
  • Haritası Türkiye’den (Asya kıtası)

Yorum sizin…

1 Beğeni

Otobüslerin geldiği ilk gün Calais-Duisburg yolu

18 Beğeni

Hahaha valla doğru :grin:

Pardon ama Türkiye haritasını nereden çıkardın, anlayamadım. Birşey mi kaçırdım acaba?

haritaları teker teker atmış adam, haritaları incelersen Türkiye’deki ilçeleri ve yerleşim yerlerini görebilirsin.

1 Beğeni