Volvo Trcuks Almanya hesabından paylaşılan gönderiye göre Elektrikli Volvo FH6 oyuna geliyor olabilir. Şirketler mod kullanmaz ve Scs yorum yapmış 15 Martta yayın varmış birşeyler pişiyor gibi
https://www.instagram.com/volvotrucksdeutschland/p/DG8OQmOM2LO/
Millet elektrikli Daf bekliyordu görünüşe göre Volvo sollamış
FH Elektrik gelmiyor. ETS 2 yayıncısıyla canlı yayın yapacaklar orda elektrikli araçlar hakkında konuşulacak. Ekrandaki yayıncının tırı mod yapmış sadece.
Araç Volvo FH Electric değil. Şoför tarafında üstte siyah hava girişi var. Volvo FH Electric’te öyle bir şey yok.
Gönderinin ilk cümlesi →
Yayıncılar dikkat - sanal yolda elektrik kullanılıyor.
Belki de gelir.
Araç üreticileri ile hiç canlı yayında araç modu kullanıldı mı? Ben hatırlamıyorum hatırlayan var mı?
Artık bekleyip göreceğiz her şey olabilir scs bu
gelse ne olacak, oyunda elektrikli tır olduğu aklıma gelmiyor, tek seferlik iş alıp sürmüyorum, şarj olayını halletsinler süreriz.
Yalnız 15 Mart Cumartesi. SCS hafta sonu bir şey yayınlamıyor ki. Galiba boşa sevindik.
14 veya 17 Mart’ta gelir derseniz onu bilmem…
SteamDB listesinde listelenmiş DLC yok, beta sürüyor , hadi gelse ne olacak? Renault E-Tech T, Scania S BEV gibi durur kenarda, kaç kişi kullanıyor şuan? varlığından haberi olmayan var neyse…
Bu paylaşımı gördüm ama dikkat etmedim. Gelse bile araç hazır olduğunu sanmıyorum araç mod olabilir. Gelir mi dersen bence ihtimal var. Sonuçta Hali hazırda volvo lisansı var taptaze. Belki firmayla konuşuyordu ve açıkcası ben Volvo FH6 elektrikli bekliyorum. ATSye elektrikli volvo geliyorsa ETS 2ye elektrikli volvo neden gelmezsin ? Bekleyip göreceğiz.
Elektrik şarj altyapısı yokken, elektrikli çekiciyi satın alamadan sadece tek seferlik işlerle oyunculara sunmak zaten benim için akıl tutulmasından öte bir şey değildi. Elektrikli çekicileri oyuna bu şekilde getirmek kimin fikriyse aklını seveyim
Elektrik şarj istasyonu eklenecek ama ne zaman eklenecek orası soru işareti. Keşke elektrikli tırlardan önce sarj istasyonuna öncellik verseler. Tamam bir kaç elektrikli tır olabilir öncesinde o özelliği denemek için ama ztn Renault var scania var. bence elektrikli tır getirmek yerine önce sarj istasyonu getirmeliler. Zaten tek güncellemeyle her yere sarj istasyonu koymak imkansız gibi bir şey ama artık bir yerden başlamaları gerekiyor. Yeni DLC ile yada yenilenen şehirlerle başlanıp yavaştan her yere sarj istasyonları eklemeliler bence.