Ets2 oyundan atma sorunu

Steam’imde yüklü olan ETS 2’de düne kadar sıkıntısız şekilde oynarken bugün hata vermeden oyundan atmaya başladı. Sorun nedir tam olarak? Yardımcı olursanız sevinirim…
Bu arada 1.34 versiyonu yüklü, yani güncel. Dosya doğrulamayı yaptım fakat işe yaramadı
Sadece yüklü olan mod ProMods map
Bilgisayar sistemleri güncel ve yeni profil açtım ETS 2 gene aynı oyundan atıyor çok can sıkıcı bir :thinking:durum saygılarımla sam cliffjumper sky

ProMods MP diye bir şey yok. ProMods haritasını yüklerken eğer çok bekleyip bir yerlere tıklıyorsan yapma bırak yüklensin.

ProMods map diye birşey nasıl yok İngilizce’de
Harita map diye okunur :thinking:

game_log inceledinmi son satırlarda hata mesajı varmı ?

mp yazdığın için öyle dedim

game_log hata mesajı yok bu nasıl bir oyun güncellemeden sonra böyle oldu önceden böyle birşey yoktu oyun sorunsuz oynuyordum 1.34 sürüme geçtik güncellemede oyun bozuldu

American Truck Simulator sorunsuz oyunuyorum

Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var ets2 neden se hiç bir sorun belirtmeden belli bir süre sonra beni oyundan atıyor modlar uyumlu modlarla ilgili sorunum yok masa üstüne geldiğim zamanda ise bakıyorum ki steam da kapanmış kendini güncelliyor bu sorunun çözümü nedir bana yardımcı olurmusunuz tb de km yapamıyorum bu sorun yüzünden acil destek lazım

Aklına gelecek veya tavsiye edilen çözümler işe yaramadıysa game.log dosyanı support@eurotrucksimulator2.com adresine gönderebilirsin birkaç gün içinde dönüş yapıyorlar.

1 Beğeni