ETS2 için bir yarışma düzenlemek istedik . Fazla uzatmadan yarışmadan bahsedeyim.
Sizden çok zor bir şey istemiyoruz , sadece ETS2’de kullandığınız araçlardan birininortalama yakıt tüketiminin ekran görüntüsünü konu altında paylaşmanızı istiyoruz. Bu yarışma sadece eğlence amaçlı olup hiçbir amaca hizmet etmemektedir!
Önemli:
Konu altında birden fazla görsel paylaşanlar yarışmadan diskalifiye olacaktırlar.
Ekran görüntüsü paylaşılan aracın oyun içi şoförlerin kullanmadıklarına emin olunuz. (Amaç eğlenmek…)
Kazanan kişi küçük bir hediye ile ödüllendirilecektir. ( Kazanan kişi steam üzerinden bana ulaşacak.) Steam adresim
Görsellerinizi mümkünse oyun için kabin yaklaştırma özelliğini kullanarak paylaşınız. (Kabin içi yaklaştırma Ayarlar>Tuş ve düğmeler>Kamera Kontrolleri kısmından bulabilirsiniz.
Katılımcılar attıkları görsel yerine yarışma süreleri içerisinde mesajını düzenleyerek ( eski görsel yerine) yeni görselini koyabilir.
Gerçekçi yakıt tüketimi açık/kapalı fark etmez.Amaç topluluk üyelerinin şu anki verilerini görmek, Kim ne nasıl kullanıyor fikir alışverişinde bulunmak , yani tamamen eğlenme amaçlı
Yarışmamız 11.04.2018 00:01’de başlamış olup 04.05.2018 23:59’da bitecektir.
Örnek Görsel(Yanıltmaması açısından kapattım Ortalama Yakıt Tüketimini )
beygir güçü az olan az yakar diye bir dünya yok.
en basitinden örnek 1-atla 100kg cekmekle 2- atla 100kg cekme arasındaki verimlilik.
kamyonlarda önemli olan tork.
1 Aralık 2017 tarihinde aldım, o zamandan beridir sadece ben kullanıyorum. İşlerin çoğunluğu online iş ve ağır nakliye olmuştur. Sakin sakin değil de biraz hareketli kullandığım doğrudur…
Çekici : Scania S High Roof Motor : 730 Beygir 3.500 nM Tork 1.000-1.400 devir Şasi : 4x2 Şanzıman : 12+2 Retarder
Gerçek otomatik Yüksek güç modu Gerçekçi yakıt tüketimi
En ideal budur daha fazlasını düşüremedim. Gücüne değil torkuna bakıcaksın. bu bir ikinci ne kadar perdeli veya soğutucu dorse taşırsan o kadar az yakıt yakar. Başka bir araçla görüşmek üzere
Volvo FH 500 kullanıyorum genelde 20-25 ton arası yükler çekiyorum şirket tırı bomboş zaten 80-100 arası giderim genelde 100 e yük acilse çıkıyorum onun dışında acelem yoksa 80 80 ceza yemeden giderim