ETS2 Modları Hakkında Desteğe İhtiyaç

Merhabalar, yıllardır ets2 oynuyorum ve modlarla oynamaya daha yeni başladım. Oyundaki bütün DLC’lere sahibim. Bütün harita modlarını eklemek istiyorum. Aynı sürüme sahip olan Türkiye haritası modu, Promods modlarını(promods, middle east, great steppe) eklediğim zaman farklı farklı problemler yaşıyorum. Bunun dışında bazı motor, şanzıman ve far modlarını da eklemiş bulunmaktayım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler… ^^

Edit: Başka bir konuda açıldığı üzere bütün dünyanın haritasına ihtiyacım bulunmamakta. Sadece, Promodlar ve ona uygun TR Map modu ile bazı motor/şanzıman modları yeterli…

Roextended ve Promods kullanman yeterli olur harita konusunda. Trafik için Jazzycat modlarına bakabilirsin. Grafik Modu olarakta PNG + Snowymoon güzel oluyor.

scs nin forumunda buyuk map combosunun oldugu bi topic var ona bakabilirsin bir de gmc nin sitesi var orada da map combosu olusturabiliyorsun kendine orada indirmen gereken modlari gosteriyor

kral tr haritası olarak balkanxpnin yaptığı map var bi malkara keşan ipsala ve paşayiğiti içeriyor ve yanında balkanxpnin discordunda olan 2k24 1.55 versiyonu ve promodsa ihtiyacın var onun dışında aksesuar olarak sislin mega packi belka ve tjd jant modunu önerebilirim

Merhaba abim bişey harita Türkiye Anadolu dlc istiyorum hic

1 Beğeni

tekrardan merhaba, öncelikle yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. promodsun 1.56 olan güncel modlarını indirdim. türkiye için “oyuncuyusbis’in türkiye modunu” kullanıyordum fakat henüz güncel değilmiş. bxp harita modları gördüğüm kadarıyla 1.56 sürümünde günceller. bxp’nin harita modlarını indirsem promods ile veya kendi aralarında bir çakışma yaşarlar mı? ve modları aktif ederken sıralamaları nasıl olmalı? teşekkür ederim…

bxp çok iyi mod yapıyor emin değilim 2k24ü yine 1.56 ya güncelledimi ama güncellerse olur
obm map promodsu desteklemiyor