ETS2 - Mercedes-Benz New Actros (Ana Konu)

Ben ikisinin aynı anda çıkacağını düşünüyorum. Volvo FH5 ile Mercedes MP5 aynı anda modellenirken Volvo FH5 çıktı ama Mercedes MP5den haber yok. birde üzerine MP6 çıktı. Belki dediğin çıkar ama benim aynı anda yayınlanacak gibime geliyor.

1 Beğeni

Bu ikisi tamamen aynı.

Geçen sene gösterilen:

Bu sene gösterilen:

4 Beğeni

Bir fark yok.

Bari aracın farklı bir bölümünü göstersinler gösterdikleri şeyin aynısını tekrar göstermek neyin kafası :smiley:

Pavel’in kafası.

Bu sene gösterilen 5. nesil Actros L’nin içi olabilir mi?

Volvo konusunda da yazdıydım. 1 DLC ile 2 araç gelebildiğine göre ben açıkçası 5. Nesil Actros ve Actros L ile 6. Nesil Actros ve Actros L’nin beraber gelebileceğini düşünüyorum. 5. Nesil için bir DLC , 6. Nesil için bir DLC.

2 Beğeni

gerçekte hayattaki mercedes;

oyundaki mercedes;
aşko kuşko

Gece gece nedense zortlatasım geldi. Mercedes beklemeye devam mı gençler?

2 Beğeni

Yeni ECS muhabbeti olmadan önce @BabyYoda otobüsler mi geliyor yoksa deyip ertesi gün teaser gelmişti. Haftaya gelsin de kurtulalım inşallah

2 Beğeni

İşte gerçek SCS. Yine şaşırtmadı. İki sene olmuş neredeyse duyuru yapılalı.

4 Beğeni

Valla benim araç ztn gelmişti. Ama mercedes gelirse denerim tabiki.

1 Beğeni

önce mp4 rework gelir, mp5 & mp6 sene sonu gelir (yılbaşı hediyesi hesabı :stuck_out_tongue:)

Öyle bir şey değilde Road Trip açıklandığında acaba ECS’nin habercisi olabilir mi demiştim :smiley:

1 Beğeni

Bu sene araç almadık. Rigids bu sene gelmeyecek, Elektrikli Daf kayıp. Bu sene Mercedes çıkartmayacaksanız bari MP4 rework salında elle tutulur bi bu var diyelim.

1 Beğeni

IAA 2025 haftaya başlıyor tır özelinde olmasa da belki sürpriz(ler) olur, elektrikli teknolojiler ön planda

1 Beğeni

2019 yılında çıkan bir çekicinin hala oyuna getirilememiş olması büyük başarısızlıktır. O tarihten itibaren çekici kaç kere evrim geçirdi üst modelleri bile çıktı… Oyundaki Mercedes-Benz çekicilerinin ne kadar geride kaldığı açıkça belli.
+Volvo geldi bu sene çekici olarak hiç almadık demeyelim de. :smiley:

1 Beğeni

Volvo’lar aralık 2024 te gelmedi mi ?

2024 Aralık yılın sonu sayılır. 2025 başı için = dahil diyebiliriz gibi en azından, arasında 10 gün var.

Nemiro dediğine göre birkaç saatliğine olay olacakmış sonrası için bir şey demedi :grinning: Etkisi birkaç saatse %99 çekicidir herhalde

1 Beğeni

yine de 2024 yılında geldi sayılır