Mercedes Benz New Actros 2023 Aralık ayında yapılan özel canlı yayınında duyuruldu!
2023 yılında gösterilen fotoğraflar;
2024 yılında gösterilen fotoğraflar;
Mercedes Benz New Actros 2023 Aralık ayında yapılan özel canlı yayınında duyuruldu!
2023 yılında gösterilen fotoğraflar;
2024 yılında gösterilen fotoğraflar;
aracın kasasi makyajlandi bunlar 2019 modeli daha yeni getiriyorlar
Rahatladınız mı beyler?
Nihayet geliyor hele şükür
aracın yeni kasası yollara çıkacak bunlar daha mp5’i getiricek.
ayrı başlıklar halinde paylaşacağım
Beni niye etiketlemiyorsunuz
MP 4 ün standart güneşlik ölçüsü tekrardan gözden geçirilmeli çünkü sanki modifiyeli güneşlik gibi çok fazla camın aşağısında kalıyor.
üvey evlat oldu iveco
Yayında gösterilen görüntüler acaba Scs ye mi ait yani yapım aşamasına mı ? Yoksa Cad dosyaları falan diye birşey var o mu ?
2024 sonu yılbaşı yayınında gösterilecek araçlardan biri belli oldu.
Gerçekler ne yazikki…
11 ay geçmiş aradan ama geçde olsa benimde yorumum olsun. Ben bu aracın ekleneceğini düşünüyorum. Neden ? SCS bir ara Instagram hesabından paylaşım yapmıştı ve arkasında bu araç. Neden arkasında bu araç vardı ? Ben o gönderinin bir işaret olduğuna inanıyorum. Birde zamanında Iveco lisansı alınmıştı yani daha önce alınan bir lisansın geçte olsa tekrar alınma ihtimali yüksek. Ayrıca tüm tırların en azıdnan 2020 modeli geldi yada geliyor geriye Iveco kaldı. O yüzden ben geleceğini düşünüyorum. 2025de gelmez gelirse 2026 2027de gelir. Ama bu ay yılbaşı özel yayında bence bu aracı duyururlar. (Gerçekten gelirse tabi.)
Makyajlı kasasının önünde fotoları vardı, büyük ihtimalle yılbaşında duyururlar bunuda mirror camli
Geçen sene sadece interioru gösterdikleri için bu sene dış kasayı gösterirler
Yok hocan ben makyajlı s-way için demiştim, mercedesi gösterirler zaten
Hee ben yanlış anlamışım. Büyük bir ihtimal Iveco duyurulur.
Düzgün gösterge koysalar bari Mp4’e. Yürüyen tablet versiyonunu fazla kullanmam.