ETS2 | Man S2000 [A13] | ScsTurkishTeam

Merhaba arkadaşlar.

Uzun süredir üzerinde çalıştığımız MAN S2000 [A13] modun görsellerini paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. :oncoming_bus:

Bu projede mümkün olduğunca gerçekçi bir sürüş deneyimi sunmaya özen gösteriyoruz. Model üzerinde birçok detay elden geçirilmiş, iç ve dış tasarım özenle hazırlanmış, oyuna uygun optimizasyonlar yapılarak keyifli bir kullanım hedeflenmiştir.

Mod Özellikleri

:white_check_mark: Yüksek kaliteli dış model
:white_check_mark: Detaylı iç kabin tasarımı
:white_check_mark: Gerçekçi kokpit ve göstergeler
:white_check_mark: Açılabilir kapılar ve animasyonlar
:white_check_mark: ETS2 ile uyumlu sürüş fiziği
:white_check_mark: Çeşitli aksesuar seçenekleri
:white_check_mark: Güncel ETS2 sürümü ile uyumludur.

Bilgilendirme

• Mod tamamen ScsTurkishTeam tarafından hazırlanmıştır.
  • İzinsiz farklı platformlarda paylaşılması veya düzenlenip tekrar yayımlanması yasaktır.
  • Hata, eksik veya önerilerinizi konu altından bildirmeniz sonraki güncellemeler için bize yardımcı olacaktır.

Not: Modun ilk sürümü olduğu için ufak tefek hatalar veya eksiklikler olabilir. Karşılaştığınız sorunları ve önerilerinizi bu konu altında bizimle paylaşırsanız en kısa sürede düzeltmeye çalışacağız. Geri bildirimleriniz bizim için çok değerli. Şimdiden teşekkür eder, iyi oyunlar dileriz! :oncoming_bus::blush:

Ekran Görüntüleri

İndirme Linki(Ön Satış)

:link: (İnstagram)

Şimdiden herkese iyi oyunlar ve keyifli sürüşler dileriz. :oncoming_bus::heart:

ScsTurkishTeam

Discord Group: Scs Turkish Team

9 Beğeni

keyifli görünüyor, elinize sağlık

1 Beğeni

İlk sürüm olduğu için hatalar vs olabilir bu konu altında bildirirseniz memnun oluruz teşekkürler…

Mükemmel gözüküyor. Beklemedeyiz kral :saluting_face:

1 Beğeni

Ben otobusleri biraz da dizilerde gorup sevdim. Man s2000 deyince de benim icin yilan hikayesi, zeyno, erkan ağa’dir. Bol bol kullanmislardı koye giderken, gelirken, orta bölümlerde…

1 Beğeni

Bak beni de geçmişe götürdün şimdi ha… Ama nostaljik tadı verecek bir mod olacağından eminim. Scs Turkish Team güzel bir proje çıkaracak diye düşünüyorum.

1 Beğeni

Emeğinize sağlık nostalji iyidir. :heart:

1 Beğeni

Güzel görünüyor emeğinize sağlık sipariş verdim,beklemedeyim.

1 Beğeni

1 Beğeni

Oyun her güncelleme aldığında modu tekrar satın almak gerekecek mi?

1 Beğeni

3 sürümde 1 evet. çünkü araç ile revizyon çalışmaları ve eklentiler sunulacağı için araçta satın alım şartı mevcut.

1 Beğeni

Ortalama 1 yıl o zaman. 1 yıl sonunda da 2 sürüm daha idare ettirip 1,5 yıl oynanabilir. Makul gibi ama herkesin görüşü farklı olabilir tabii saygı duymak lazım.

1 Beğeni

hocam çünkü şundan kaynaklı bu araç mesela sürüm fixinden ibaret olmayacak her referans buluşumuzda ekleyeceğiz ki araç süregelsin…

1 Beğeni

ilk birkaç sürüm coach dlc özelliklerini eklemekle geçer zaten.

1 Beğeni

şu anki hali ile pazara yetiştireceğiz ama elbette ki hata bug vs olacak. ama geliştire geliştire oyuncu pazarına güzel bir ürün olacak.

1 Beğeni

1 Beğeni

Siz kaç tane modu aynı anda çıkarıyorsunuz acaba? Şu ana kadar 3-5 tane yeni çıkacak modunuzu gördüm. Ellerinize sağlık :relieved:

1 Beğeni

Man S2000 modu erken erişimde. O403 modu da aynı şekilde erken erişimde. Yakın zamanda Kaesbohrer Setra S417 ve diğer süprizlerimiz olacak.

417 yi bekliyorum.

1 Beğeni

Winter is Kaming…

1 Beğeni