Selamun aleyküm arkadaşlar benım bir sıkıntım var hiç bir şekilde çözemedim.
Daha önce bu sıkıntı yoktu fakat son zamanlarda olmaya başladı direksiyonu sağa sola çevirince kesık kesik dönüyor geç tepkime veriyor sistemim gayet yeterli yardımcı olursanız cok memnun olurum videonun linki sorun olmaz ise linki bakıp daha net cevap doğabilir teşekkür ediyorum.
seyir halindeyken normal de park halinde cevirince takilir gibi oluyor evet. disardan lastiklere bakarmisiniz onlardada ayni sekildemi ! baska tirlarda da bu sekildemi ? varsayilan ayarlara getiriniz tum ayarlarinizi ve dosya butunlugunu dogrulamayi deneyebilirsiniz.
aslında video tam çekmedım seyir halinde de oluyor bütün tırlarda aynı şekilde her şeyi yaptım görüntü düşürdüm yükselttim fps gayet yüksek ama nafile anlayamadım işletim sisteminde problem ooldugunu dusundum fakat bugun format attım eski sistemdeki gibi hala aynı problemler devam ediyor.
Aşağıda yazdıklarımı yaptınız mı? Yapmadıysanız sırasıyla yapmanızı tavsiye ederim.
Config silmeyi denediniz mi?
Yeni bir save açmayı denediniz mi?
Oyunu silip baştan kurdunuz mu? (bunu yaparsanız eski savenizi kullanmayın yeni save açın)
usta 1 haftadır yapmadığım hiç bir şey kalmadı şimdi size bu sorunun saçma sapan bir çözümünü söyleyecegım. bu linkde https://www.youtube.com/watch?v=0B_pvV9eUgA bu direksiyon setinde aynı problem oldugunu izledım benımde klavyem rampage marka aynı sorun bu klavyeden kaynaklanıyor. bugun aklıma geldi farklı klavye ile denedım aynı yolda durarak çevirdim direksiyonu 1 gram kesik sorunu veya takılma yok yani konu çözüme ulaştı .
Şimdiden söyleyım RAMPAGE MARKA klavye ve direksiyon seti sorun çıkartıyor bilginiz olsun.
Çok teşekkür ediyorum ilginiz için iyi akşamlar.
oncelikle sorunun duzeldigine sevindim, cevabi yazmanda cok iyi umarim baskalarina care olur.