DLC baya kapsamlı olmuş. Beğendim. Bundan önce gelen Kögel çok sönük kalıyordu Trailer DLCleri arasında. Ama Kassbohrer özellikle çift dorse ve lowbedler baya iyi olmuş.
İstemediğim kadar çeşitli dorse markası lisansı geldi… Aynı performansı çekicilerde de bekliyoruz ey öz kontrolümü satın alan SCS
Aynı performansı ATS için de gösterirler inşallah. Orada tek lisansta kaldılar. ATS haritaları ile ETS 2 dorse paketleri kafa kafaya yarışıyor yemin ederim.
Aslında ben daha çok dorse bekliyordum örnek vermek gerekirse silo, yakıt ve gıda tankerleri, soğutucu dorse, çelik ve alüminyum damper dorse gelir diye düşünmüştüm sağlık olsun ne diyelim belki ileride vol2 update yaparlar
Haftada bir SCS’ye 2 dolar bayılıyoruz ben anlamadım bu işi. Pavel Amca’ya çay ısmarlıyomuş gibi hissetmeye başladım
geçmiş olsun hasan neyin var
Geçmiş olsun.
Oscar yiye yiye şişmiş sayemizde
K. SLA sanırım Low Bed’in koduydu. Doğrudur 3 aks var sadece, o beni de üzdü, açıkçası çok ümitliydim. 3-4-5 aks uzun ve kısa şeklinde gelse yine yeterli olurdu kendi adıma.
Ameliyat olacaktı diye hatırlıyorum.
Kasık fıtığı ameliyatı olmuş.
Oldum ya geldim evdeyim birkaç gün daha geçmesi lazım pcde oturulmuyor
çift dorse yüklerinin ağırlıkları ne kadar? 24+24 mü? dorseyi haritanın her yerinde kullanabiliyor mu? yükler promods ile uyumlu mu?
Öbür çift dorse ve hct dorselerle aynı durumda diye biliyorum. Promods hakkında bir bilgim yok maelesef.
Hayır hocam klasik dorselerde bulunan kurallar o dorselerde de geçerli heryerde izin verilmiyor.