Açıkçası ben aralık ayındaki canlı yayında kassbohrer duyurusu yaparlar diye düşünüyordum, hatta çoğu kişi öyle düşünüyordu belki. Bende beklemiyordum bu duyuruyu.
Açıkçası bugün Kögel ile alakalı bir blog gelir diye düşünüyordum ama yine heyecanladıran Kassbohrer duyurusu geldi.
Low Bed ve Low Loader dorseleri de geliyor.
Geçen sene Temmuz’da Wielton, Ekim’de TIRSAN paketleri geldi. Bu senede aynı şey olur mu sizce? Temmuz-Ağustos gibi Kogel, Kasım-Aralık gibi Kassbohrer gelir mi?
Blogda paylaşılan 4 adet dorseyi internet sitelerinde araştırarak buldum ve en yukarıya ekledim.
(Sadece fotoğraflardan yola çıkarak tahmin ettim yanılıyor olabilirim)
Tahminimce gelecek dorseler;
1 Low-Bed
1 Low-Loader
1 Soğutucu
1 Kuru Yük
2 Perdeli (Kapaklı ve Kapaksız) - Karoser sekmesinden değiştirilebilir
2 Platform (Kapaklı ve Kapaksız) - Karoser sekmesinden değiştirilebilir
2 Tanker (Gıda Tankeri ve Tehlikeli Madde Tankeri) - 2 ayrı dorse olabilir
2 Silo (Tipping ve Non Tipping) - 2 ayrı dorse olabilir
2 Damper (Çelik ve Alüminyum) - Karoser sekmesinden değiştirilebilir
1 Araç Taşıyıcı (standart scs dorsesi yenilenmişti belki bu yüzden olabilir)
Buradan ürün yelpazesine bakabilirsiniz gerçekten çok geniş yelpazesi var.
Tırsanın bu tarz perdeli dorsesi olmadığı için gelebilir.
Çelik damper Tırsan ile aynı ise kaplama değiştirilerek gelebilir.
Bu silo dorse sadece Feldbinderde olduğu için çeşitlilik artması amacı ile gelebilir.
Zaten bekliyordum ama duyurmadıkları için ümidi kesmiştim bir anda heyecanlandırdı bu blog. Tanker, lowbed, lowloader olması çok güzel hep perdeli ve frigo dorseler geliyorken farklı modellerin olması çok iyi.
Sonra Talson (midilli şasi oyunda yok Talson gelemez ama bir umut), Van Eck var bir hayalimiz ardından Kögel, Schmitz, Fruehauf, Broshuis, Lamberet vs gelse mis gibi olur.