Ets2 gerçekçilik...realıty

Arkadaşlar sizce ets2’ye fren ısınması , gerçekçi motor arızası gibi oyunu daha da gerçekçi ve zor kılacak özellikler ne zaman update edilecektir? Oyun çok sıkıcı olmaya başladı… ABS+traction contol gibi özelliklerin yeni gelmesi çok saçma… Sizlerinde düşüncelerini merak ediyorum. Saçma sapan yok dorse , boya paketi çıkartıyorlar… İsteseler zorlaştırabilirler…

Böyle birşey için yeni konu açmanıza gerek yok oyunun ana konusuna yazın lütfen

2 Beğeni

Hocam ABS ve TCS en azından geldi. Boya paketleri çok abartıldı ama dorseler güzel oluyor.
Ayrıca yeni özelliklerin geleceği zamanı buradaki kimse bilemez.
Ek olarak ana konuyu da kullanmanız daha iyi olur.

valla oyun boş beleş bişey. açıkcası daha iyi bişey yok diye oynuyorum mecburiyetten yani. 5 para etmez. bekleme bunların bişey getireceği yok bu oyuna saçma sapan şeylerle uğraşıyolar.

Oyunda araç belirli bir oranda hasar aldığında motor stop ediyor veya güçten düşüyor.Yani oyunda zaten motor arızasıyla alakalı bir iyi-kötü bir simülasyon var.
Bilmiyorum son model çekicilerde frenin ısındığına dair bir ikaz ışığı veya gösterge var mı ama genelde şoför iner jantı, lastiği eliyle yoklar, o şekilde bir kanıya varır.
Hani bunları oyunun geliştirilmesine dönük örnek olarak veriyorsunuzdur, anlaşılabilir şeyler
Belki oyuncular için daha fazla müdahil olabileceği tuşlar getirilse diyeceğim;ki pek çok veya ana tuşlar, mesela difransiyel kilidi ve sair zaten var.
Artık yeni çekicilerde vites kolu bile yok yani realitede de şoförün müdahalesi eskisi kadar yok.
Bence bu oyunu can sıkıcı hale getiren şey maksadsız, heyecansız bir şekilde yük taşımak.
World Of Truck sitesini kurdular ama neredeyse hiçbir işe yaramıyor.
Belki şöyle olabilir oyuna takograf sistemi getirilir, World Of Truck yükleri için belirli bir kilometre, veya tonaja kadar yapılan taşımalar için bir puanlama yapılır, toplanan puanlara mukabil tıpkı etkinliklerdeki gibi hediyeler verirler.
Bu hediyeler Steam pazarda satılabilir cinsten hediyeler olmalı
Tabii asıl maksad burada o hediyenin/envanterin mali değerinden ziyade taşınan yükün bir anlamının olması.
Birde toplanan puanların gerek hız veya ışık ihlali olsun gerek takograf ihlali gibi durumlarda da eksiltilmesi lazım.

2 Beğeni

Sürüş kısmına dair gelistirilebilecek şeyler muhakkak var. Ama bu oyun ilk çıktığından beri eksik olan en büyük şey; sürdürülebilirliktir.

200 küsür seviyedeyim, bilmem kaç milyar dolar param var. Oyunda para kazanmak ve seviye yapmak çok kolay. Ama mevzu bunu yaptıktan sonra bir amaç kalmaması. Tamam her oyunun bir sonu, bitişi vardır ama Ets’de bu amaçsızlık çok erken başlıyor.

Sürdürülebilirlik açısından kendi kurduğumuz şirkete rakip şirketler olabilir. Oyun içinde bir tasimacilik piyasasi, bir çok şirketle iş anlasmasi ve buna uygun sevkiyatlatlar olabilir. Anlaşma yaptığımız şirketle sözleşmeler, hedeflerle uyuşmadığında iptal olması, rakip firmanin işi kapması vb ekstralar olabilir. Bünyemizde çalışan soforlerle maaş sozlesmesi yapilabilabilir. Seviyesi ve tecrübesi ilerleyen işciler veya şartları uygun bulmayan işçilerin ayrılma, istifa etme durumu olabilir. Tasimasicilik anlaminda bir alanda uzmanlaşma yapilabilir. Yani oyuna rekabet getirilmeli. İş kaybetme, gelir kaybetme, iş bağlama gibi heyecanlar olmali

Bu örnekler çoğaltılabilir. Bunlar yapay zeka yontemiyle oyuna da uygulanabilir. Benim ETS tarihi boyunca oyunda gördüğüm en büyük eksikliktir bunlar.

1 Beğeni

Adamlar kaç yıldan beri mevsim sistemini bile ayarlayamadılar ECS desen tık yokyani kendileri tahattutde bulunduklari şeylere bile başlamadılar yani kısacası sen onları çok beklersin gibi…

1 Beğeni

Bu tür konular nedense artık bana gereksiz geliyor scs sirketinin ilerliyişi böyle arkadaşlar yapacak birsey yok. Siz istediğiniz kadar eleştirin isteklerinizi dile getirin ama yinede o istediğiniz özellik elbet 3-4 yıl sonra geçte olsa gelecektir yani saçma oyun deyip oyuna kötü gözlede baksanız başka bir alternatifi yok bu oyunun maalesef.

1 Beğeni