ETS2 - Forest Machinery DLC (Orman Makinaları)

Bugün duyuruldu.

Yeni Ağır Orman Kargoları

Orman Makineleri DLC’si gerçek ormancılık operasyonlarında kullanılan özel ekipmanlardan oluşan sağlam bir seçki ekliyor. Her model gerçek hayattaki benzerine uygun olarak özenle hazırlanmış ve nakliye filonuza yeni zorluklar getiriyor:

• Mobil Çekiş Vinci
  • Odun Parçalayıcı
  • Paletli Ekskavatör
  • Kayakçı
  • Malççı
  • Kütük İstifleyici
  • Kütük Biçerdöver
  • İletici

Bu büyük ve ağır kargolar teslimatlarınıza yeni bir zorluk ve tatmin katmanı ekleyecek.

Yeni Kamyon Aksesuarları

Kamyonunuzu zorlu işlere uygun hale getirmenize yardımcı olmak için bu pakette yeni aksesuarlar da var:

• Ayna Kapakları
  • Işık kapakları
  • Silecek Kapakları

Bu küçük ama şık eklemeler, kamyonunuzu kişiselleştirmenizi ve ona ormana hazır bir görünüm vermenizi sağlıyor.

Orman Makineleri Paketi

Nordic Horizons dlc’nin piyasaya sürülmesini, hem Euro Truck Simulator 2 hem de American Truck Simulator için ormancılık odaklı kargo paketlerini birleştiren özel bir Forest Machinery Bundle ile kutlayabilirsiniz, her iki dlc’yi de bir fiyatına almanızı sağlayan özel %50 indirimle !

Bundle olarak bu paketten satın alabilirsiniz.

1 Beğeni

FH6, Aero’nun “taş koruma” ve “far koruma” parçalarını kullanıyor arada boşluk var. Reportlamak isteyen reportlayabilir.

1 Beğeni

İki ayrı hatayı raporladım. @SiSL sen de görüyorsan kontrol etmeni rica ediyoruz.

https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?p=2081199#p2081199

Selçuk abi düzeltmiş.

Ben duzeltmedim de, bunun dun duzeltildigini gordum. Sanirim son build’e girmemis.

4 Beğeni

Krone Agriculture DLC ile gelen gözlüğün adı “Krone bardak” ve Elektrikli Scania Ön alt panjur ve ön logo hataları da düzeltilmiştir umarım.

1 Beğeni