Hayırlı olsun yeni DLC.
Hayırlı olsun yeni DLC.
Uzun zamandır AI olarak gözüken DLC yerine geldi. Yakın zamanda eklenen DLC farklı bir şey gelecek. Belki de Krone’dur.
uzun zaman dediğin neredeyse 5 yıl , eski defterler açıldığına göre pavelin kumar borcu filan olmalı
Hem lisanssız makineler getir hem de ATS versiyonuyla ayrı sat. Ücretli mod olmuş bu
5 yılda çok şey yaşandı. Farm Machinery geldiyse ileri de bir gün ATS’deki Forest Machinery’de gelir mi dersiniz?
Galiba bundle’da olmayacak.
Steam sayfasında gözükmüyor olmayacak belli ki ama hadi bundle olmayacak bari lisanslı falan olsaydı böyle çöpe atılan paradan başka bi şey değil. Yanlışım yoksa böyle tarım makineleri içeren bi mod da vardı zaten hatta lisanslı olması lazım ondakilerin
boş iş
ATS’de almadım burda da almak istemiyorum. Anca bundle içinde olursa indirimde almayı düşünebilirim. Para için içerik olacaksa oyunun kendi dorselerine tuning pack getir daha iyi.
Para için Para için … Tabi ki Para için bedava neden yapılsın ? Ne düşünüyorsunuz ? ; SCS çalışanları gönüllü mü çalışıyor ??? Bugün bu kadar kapsamlı bir haritaya sahip başka bir firma var mı ? Bu kadar lisanlı aracı ücretsiz DLC olarak sunan var mı ? Çekiciler lisanslı ücretsiz geldiğinde bu kadar hesap yapıyor musunuz ?
SCS babana falan mı ait ne bu savunma çabası? Her haltın DLC’si var zaten de bizim dediğimiz DLC olmasın değil, madem para istiyorsun, para istediğin şey bi halta benzesin. Lisanssız modellere para istemek nedir? Hadi istedin bari aynısının yandan yemişi olan ATS versiyonuyla ayrı satma.
Dostlar, yıllardır tartışılan bir konu bence artık boşverme zamanı geldi. SCS yıllardır böyle ve hala oynuyorsak demek ki seviyoruz. Yoda’nın dediği gibi realdeki haritalar ve lisanslı tırlar bunlar bambaşka seviye. Oyunların belki %99’unda böyle şeyler yok. asrN’nin de haklı yanı var tabi ama kısacası şöyle, almak zorunda değiliz. Beğenmediysek almayalım. Ben ATS’de almıştım, bundle olsaydı ETS2’de de alacaktım, yapmadıkları için almıyorum. Benden 1/2 dolar alamadılar. Bizim için oyun, yapımcılar için iş. Zorla aldırmıyor kimse.
Dediğim gibi bunu yıllardır tartışıyoruz, haklı tarafımız elbette fazlasıyla var ama kabullenmek lazım. SCS bu, değişmeyecek her zaman. Boşverin tartışmaları, oyunumuzu oynayıp keyfimize bakalım. Kimse sürekli DLC’lere para vermek istemiyor ama yapacak da bir şey yok, 12 yıldır değişmeyen şirket bir anda değişmez.
neden niye ne tartışılıyor anlamıyorum
Eleştirinin neresi savunma çabası oldu ? 2.5 dolar onlar için 2.5 lira. Ülkende paran değersizse yapımcıyı bağlamaz ki… şurada 100 TL kahve parası bunun için konu başlığı altında en az 3 kişi boş iş yok para vs yazarsa bende eleştiririm Üstelik bi o kadar ücretsiz lisanslı DLC verilmiş. Babamın değil ama 25 yıllık severek takip ettiğim bir marka. Ağır vasıta şoförlüğü ile ilgili güncel en kapsamlı oyun bu. Bir desteğe ihtiyacı varsa desteklemeli ki devam etsin.
‘‘Oyun içi markalarımız Owl ve Greenler tarafından temsil edilen’’…?
Uzun bir süre sonra tekrar gireyim dedim, neyse ben tekrar offline…
Gerçekte olmayan sadece oyun için uydurulmuş bi marka, aynı Baltrak gibi? Böyle bi marka olduğunu mu düşündün?
Tabii ki hayır, sadece sana takılıyorum.
Bir bundle olmadı diye nereye gitti iş…
Ama olması gerekirdi.
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=275795
Ben bunun için yaklaşık 6 sene önce konu açmışım.Gelen yük paketi yetersiz.ATS’ye göre eksikler var.ATS ile paket de yapmamışlar üstelik.