Herkese merhabalar öncelikle. 1650ti 4gb ekran kartı 16gb ram var i7 işlemci. Oyunda kabin kamerasında anlık kasmalar yaşıyorum özellikle dlclerde ve virajlarda belirginleşiyor, ayna mesafesini en düşük yaptığımda azalıyor bu sorun(sorun tamamen bitmiyor) ama böyle bir sistem varken aynaları kapatıp oynamak istemiyorum. Sisl megapack harici, diğer modları kaldırdım ama etkisi olmadı. Bunun herhangi bir çözümü var mı illede kaliteyi düşürüp ets1 gibi mi oynamam lazım?
Ssao açıksa o yapabilir virüs programı varsa oda kastırabilir birde bilgisayar da silinmesi gereken temp dosyaları var arama kısmına %temp% yazarak buradaki bütün dosyaları silersen bilgisayar rahatlar. Bende de 1050ti 4gb i7 32GB ram ve ssd var gayet düzgün çalışıyor. Bilgisayarın Hdd ile çalışıyorsa Ssd ye geçmeni tavsiye ederim.
SSAO yu kapattım ayna mesafesini en düşük yaptım gölge ayrıntısını düşük yaptım SSAO yu kapatınca fps 120 ye sabitlendi ama kasmalar yine düzelmiyor. Pc de yalnızca ssd var onda da 80gb boş alan var. Kasma dediğim şey anlık kare atlaması gibi ping gibi birşey. Virüs programı yok pc de.
Tamamen ekran kartı driverından kaynaklıymış. Ekran kartı driverını güncelleyince sorun kalmadı diyebilirim.
Kabin içinde araç sürerken görmediğimiz aksesuarları ve çok fazla aksesuar eklemek mantıksız geliyor her yere bir şey koyup fps düştü dersen zaten bir zahmet düşsün yani
Bence de aklımın ermediği zamanlar bende yapardım gereksiz amaçsız şeyleri koyardım kabine 10 dk sonra pc kaldıramıyordu oyun çökme yaşıyordu.