ETS2 & ATS Happy Hauloween Event 2024 - WoTR

Kişisel Teslimat Ödülü:

• This ghostly guest in your cab may surprise you, now and then, with a boo! Well, it’s what ghosts do best right? Consider it our friendly way of saying congratulations for achieving your personal goal of deliveries during the Happy Hauloween event of 2024!

Taksinizdeki bu hayalet misafir sizi ara sıra yuhalayarak şaşırtabilir! Hayaletlerin en iyi yaptığı şey bu değil mi? Bunu, 2024 Mutlu Hauloween etkinliği sırasında kişisel teslimat hedefinize ulaştığınız için tebrik etmenin dostane bir yolu olarak düşünün!

Topluluk Hedef Ödülü :

• If you fancy a floating apparition in your cab as company, during your spooky Halloween deliveries, then this hanging Grumpy Ghost is the perfect companion for you! Our thanks for your contribution to achieving the community goal for our Happy Hauloween event of 2024!

Korkunç Cadılar Bayramı teslimatlarınız sırasında taksinizde yüzen bir hayaletin yanınızda olmasını istiyorsanız, bu asılı Huysuz Hayalet sizin için mükemmel bir arkadaştır! 2024 Mutlu Hauloween etkinliğimiz için topluluk hedefine ulaşmaya yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ederiz!

6 Beğeni

ne zaman başlıyor? henüz göremedim de

Şimdilik sadece SteamDB’de ödüller ortaya çıktı ama tarih bilgisi şuan belli değil.

2 Beğeni

TruckersMP’deki etkinlik başlamış. İsteyen yapabilir.

https://truckersmp.com/blog/317

1 Beğeni

World of Trucks başarımını yüklemişler.

2 Beğeni

Sanırım bugün başlıyor.

Başladı bile.

Etkinlik Bitiş Tarihi : 17 Kasım

Ödüller:

• Kişisel : 13 veya daha fazla Cadılar Bayramı İkramları kargo teslimatını tamamlayan oyuncular, Euro Truck Simulator 2 ve American Truck Simulator için benzersiz bir World of Trucks Başarısı ve Steam envanter öğesi olarak ürkütücü bir Yuhalayan Hayalet kabin öğesi kazanacak.

• Topluluk: Topluluğun herhangi bir şehirden 1.300.000 Cadılar Bayramı İkramları kargosu teslimatı hedefi karşılandığında ve oyuncu kişisel hedefine de ulaştığında, kabinleri için Steam envanter öğesi olarak bir Huysuz Hayalet asılı oyuncağı alacak.

1 Beğeni

Operation Big Sur gibi bir etkinliği tekrar görmeyi yıllardır bekliyorum. Canım SCS vazgeçmeden tekdüze etkinliklerine devam ediyor.

2 Beğeni
  • Operation Big Sur etkinliği oradaki yolda olan heyelandan dolayı olmuştu.
  • Operation Genoa Bridge etkinliği Genoa Ponte Morandi köprüsünün yıkılmasından dolayı olmuştu.

Yani bunlar gerçek hayattaki olaylarla bağlantılı etkinlikler. Her zaman yapamazsın.

1 Beğeni

Etkinlik detayını hatırlıyorum. Kastettiğim o tarz etkileşimli etkinliklerin olması. Kuru kuru yük al bırak yerine gerçek ya da sanal olarak oluşturulmuş etkinlikler olması. Ayrıca gerçek hayattan da yapmak isteseler her zaman yapılabilecek bir ton etkinlik çıkar. SCS basmakalıp dorse skini yapıp şu kadar yük götür tamam deyip yolluyor. Öyle olunca da etkinliğin hiçbir tadı tuzu olmuyor.

1 Beğeni

bende halloween treats yükleri gözükmüyor, wot’a da bağlıyım, şehir şehir gezdim yük yok. nedendir?

betada olduğum içindir diye düşünüyorum ancak bir yandan alakasız da geliyor.

Beta versiyonları https://openbeta.worldoftrucks.com/ websitesine bağlıdır. Bu yüzden etkinlik yapılamaz!

1 Beğeni