ETS2 49 Sayısının Gizemi

Oyunda bulunan bu 49 sayısının gizemi hala sürüyor.

Biliyorsunuz ki Tekirdağ’ın en uç noktasında bir kavşak var ve bu kavşaktaki bir tabelada Yunanistan yazıyor. Eğer ‘‘0’’ kamerası ile yolun devamına bakarsanız küçük, sarı pikseller göreceksiniz fakat kuşbakışı bakmayı unutmayın! Benim düşüncem, bir gün Yunanistan gelecek ve 49 adet şehri bulunacak fakat sizin düşüncelerinizi de almak isterim. :blush:

2 Beğeni

bence 1.49 güncellemesi döneminde yunanistan dlc’si resmi olarak duyurulacak

2 Beğeni

Sizi üzmek istemem ama daha önce başka yerlerde söylediğim üzere bahsettiğiniz o 49 sayısı senelerdir orada duruyor. Aşağıdaki fotoğraf biraz önce 40 dakika bekleyip 1.40’ı indirdikten sonra map editor’u açıp çektiğim fotoğraf:

Olur da bu fotoğrafın 1.40’tan olduğuna inanmayacak olan varsa da şöyle göstereyim. ETS 2 map editorunu bilen biri prefablarda veya başka bir yerde “at” yazdığınızda en üstte Avusturya’nın prefabları veya başka şeylerinin çıktığını bilir. Bunun nedeni ise aşağıdaki screenshotta nasıl ki Beyond the Baltic Sea prefablarının isimleri “balt” ile başlıyorsa Avusturya prefablarının da “at” ile başlamasıdır. Alfabetik sırada da “A” ilk olduğu için eğer bu 1.44 update’inden sonraki bir sürüm olsaydı en tepede Avusturya prefabları gözükürdü.

4 Beğeni

Zaten ben daha yeni orada olduğunu söylemiyorum, DLC çıktığından beri ordadır. ETS2 Map Editörünü ilk kez duyuyorum ve dediğinden hiçbir şey anlamadım. Biraz daha basit konuşabilir misiniz? :sweat_smile:

Fakat sayenizde Maplerin nasıl yapıldığını anladım.

Gizemi çözmüş olabilirim arkadaşlar. Gerçekte yol kavşaktan ipsala sınır kapısına sağa doğru kıvrılarak gidiyor. Ama oyunda yolu tam terse sola doğru kıvırmışlar. Değişiklik yapılacağı için 49 sayısını yazmış olabilirler.

DEĞİŞİKLİK YAPILACAK PARÇALARDAN 49 NUMARALI OLANI

4 Beğeni

Belki haklısındır.

1 Beğeni

yunanistan dlc için kıvırmışlardır o zaman :smiley:

1 Beğeni

49’un alakasını anlayamadım yinede :thinking:

1 Beğeni

Onu ancak scs çalışanları bilir.

1 Beğeni

bence 1.49’da yolun bir kısmı eklenicek, dlc çıkmadan eklenen yollar çok var zaten :man_shrugging:

2 Beğeni

Ya belki haklısındır dedim ama ben anlamadım.