Ets2 1:2 ölçekli Anadolu haritası

Herkese selam arkadaşlar, başlamak istediğim bir projeden sizlere bahsetmek ve yanıma yardımcı olarak birilerini bulmak istiyorum. 1) İlk olarak editörde az çok bir şeyler yapabiliyorum ancak bildiklerim bu harita için yeterli değil ve bazı şeyleri hala bulamıyorum youtebedaki videolar çok eski olduğu için. Yani demek istediğim yanıma bulduğum arkadaş editörde benim bilmediğim bir kaç şeyi yapsa sonra ben otomatik olarak ondan öğrenirim zaten. 2) Anadolu dedim ancak haritaya Konya’dan başlamayı planlıyorum ve kafamda düşündüğüm partlar şu şekilde:

PART 1: Konya-Aksaray arası
PART 2:Konya-Karaman arası
PART 3:Konya-Niğde-Nevşehir arası

part 4-5-6 da bu şekilde gidecek; Konya çevresini tamamladığımızda Ankara tarafına veya Afyonkarahisar üzerinden Bilecik yolu gibi düşünüyorum.

Harita amacım: TREX HVT gibi haritalar herkesin beğendiği ve çok güzel haritalar (bende çok beğendim) ama öncelik hep Ankara, İstanbul ve Kocaeli gibi şehirler, ROEX de bana çok kalitesiz geliyor açıkçası. Anadolu’daki insanımızda ETS’de görsün istiyorum :smiley:

Her türlü desteği kabul edebilirim fakat sınav haftası başlayacağından ramazan sonuna kadar çok giremem muhtemelen ama sınavdan sonra YKS olunca %100’ümü yine veremeyeceğim fakat haritayıda gerçekten ilerleyebilirsek bırakmak istemiyorum.

Ücret olarak da aslında bu tür oyun haritalarının paralı olmasını çok hoşuma gitmez ancak malum bildiğiniz durumlar, demem o ki ilk partı Allah izin verirde çıkarırsak pahalı denmeyecek bir fiyat düşünüyorum.

Hadi bakalım :slight_smile:

10 Beğeni

başarılar ygtyldz42

yeni lore hayırlı olsun

1 Beğeni

14 Beğeni

hiç kimse desteklemiyor yazıklar olsun. park bitmiş. hvt,2k24, yks oyuncuyusbis, trex olsa beğenirsiniz. belki bahsettiği haritalardan daha iyisini yapacak?
benim en çok merak ettiğim 1:2 ölçekte durduran ne oldu?
niye 1:1 olamadı? teknik açıklamasını merak ediyorum. mesela niye 1:2?

12 Beğeni

Değil mi kendi evimin önünden tırı alıp istediğim ile götüremedikten sonra yemişim 1:2’yi. Şaka bir yana başarılar umarım her şey dilediğin gibi olur.

1 Beğeni

HVT joined the game

4 Beğeni

aslında 1:1 düşünüyordum başta fakat yanıma birini bulamayacağım düşüncesiyle en kötü 1:2 şansımı denerim dedim. Bu işi tutturabilirsem 1:1 neden olmasın.

abi aslında şehirlerin önemli noktalarını örneğin (alaaddin tepesi-Konya) gibi yapmak isterim tabiki eğer model convert işini becerirsem. Oralara tır giremiyor ama olsun. Veya tırlar için şehir içindeki avmler de olabilir…

7 Beğeni

Hayırlısı olsun. Takipteyiz :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

haritada modeller için yardım edecek birisi varmı acaba??? :smiling_face:

Kolay gelsin. Bağımsız harita yapmak kolay değil, hele 1:2 gibi bir ölçek hiç değil. Eğer birkaç editörcü ve modelciniz yoksa projenizi daha düşük ölçeklerde yürütmeni veya yeni ekip arkadaşları edinmeni tavsiye ederim. Harita yapımında az çok bilgin olmasını dert etme, tutorial videoları ile öğrenmektense bir yerden başlayıp kurcalayarak öğrenmek daha hızlı ve doğru olur. Büyükşehirler yerine doğu veya karadeniz bölgelerinden başlamak yeni başlayanlar için daha doğru. Projende ve sınavında başarılar kardeşim.

2 Beğeni