Herkese selam arkadaşlar, başlamak istediğim bir projeden sizlere bahsetmek ve yanıma yardımcı olarak birilerini bulmak istiyorum. 1) İlk olarak editörde az çok bir şeyler yapabiliyorum ancak bildiklerim bu harita için yeterli değil ve bazı şeyleri hala bulamıyorum youtebedaki videolar çok eski olduğu için. Yani demek istediğim yanıma bulduğum arkadaş editörde benim bilmediğim bir kaç şeyi yapsa sonra ben otomatik olarak ondan öğrenirim zaten. 2) Anadolu dedim ancak haritaya Konya’dan başlamayı planlıyorum ve kafamda düşündüğüm partlar şu şekilde:
PART 1: Konya-Aksaray arası
PART 2:Konya-Karaman arası
PART 3:Konya-Niğde-Nevşehir arası
part 4-5-6 da bu şekilde gidecek; Konya çevresini tamamladığımızda Ankara tarafına veya Afyonkarahisar üzerinden Bilecik yolu gibi düşünüyorum.
Harita amacım: TREX HVT gibi haritalar herkesin beğendiği ve çok güzel haritalar (bende çok beğendim) ama öncelik hep Ankara, İstanbul ve Kocaeli gibi şehirler, ROEX de bana çok kalitesiz geliyor açıkçası. Anadolu’daki insanımızda ETS’de görsün istiyorum
Her türlü desteği kabul edebilirim fakat sınav haftası başlayacağından ramazan sonuna kadar çok giremem muhtemelen ama sınavdan sonra YKS olunca %100’ümü yine veremeyeceğim fakat haritayıda gerçekten ilerleyebilirsek bırakmak istemiyorum.
Ücret olarak da aslında bu tür oyun haritalarının paralı olmasını çok hoşuma gitmez ancak malum bildiğiniz durumlar, demem o ki ilk partı Allah izin verirde çıkarırsak pahalı denmeyecek bir fiyat düşünüyorum.
Hadi bakalım