ETS 2'ye Renault Range T Bekleyenler Derneği

Bence de doğru söyledin haklisin ama bu scs işte yapacak bir sey yokkkkkk

1 Beğeni

Sen koskoca SCS yıllarca getirme araçı şimdi de öyle bir muallakta bırak ki insanları devlet meselası haline gelsin :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Üniversite de ziraat bankası kuyruguna gırersın ya aynı hesaba döndü olay.Şaka maka tüm oyuncualr da beklıyor yazmıslar instagramlarına nerde kaldı felan diye.

@Ozer_Cebeci SCS tek başına olsa tamam amenna ancak dünya devi 7 den birisi olan bir firmada var işin içinde ve kaldı ki yıllardır beklenen bekletilen bir araçtan bahsediyoruz ve SCS bu durumda erteleme yapamaz bence, biz sadece saatini bilmediğimiz için bu durum içerisindeyiz iye düşünmüyorum

kusura bakma İngilizce sıfır da bende ne yazıyor acaba ?

Bir rüyanın parçası.
Yarın 1 de

1 Beğeni

@BusTruckSim Yani bu gün

Konunun adı Renault Range T’yi sabırsızlıkla bekleyenler derneği olarak değiştirilmeli. :smiley: Arkadaşlar ne kastınız bugün 10 dakika bekleyin oyuna eklenmez de resim,blog,teaser falan gelirse yarına çıkar.

1 Beğeni

öğleden sorna 1 ama pm öğleden sonrası oluyor

Yıllardır beklenen bir araç farklı bir araç sesi ve belki de f mod un kapısının aralanacağı bir araç oyun içerisinde bir yenilik bir değişiklik bir de böyle düşün üstad

E böyle düşünüyorum zaten üstad ? :smiley:

1 Beğeni

@Abdullah_Yorulmaz O zaman sorun yok beklemeye devam üstadım :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Kaldı 6 dakıka

1 Beğeni

@HasanOfke
O anı görmek istiyoruz :slight_smile:

1 Beğeni

sabredelım bakalım

1 Beğeni

güncelleme geldi!

1 Beğeni

sana özel mi geldi usta bende yok

aynen bendede yok