Hani ya keşke gelse. Bekleye bekleye bir hal olduk. Dün akşam Squirrel yayında Range T kullanıyordu…
SCS’de de suç var. Daha lisansı halletmeden aracı modelleyip insanlara açıklamaları yanlış. Madem ki bu kadar insanı bekletiyorlar, önceden yaptıkları gibi markasına/modeline farklı bir isim verip, amblemini değiştirip yayımlayabilirler. Lisans sorunu çözülünce ufak bir güncelleme ile tekrar Renault’a çevirilebilir.
Emin ol, onada topluluktan çok ses gelir . Beğenmezler .
Ya da sadece logo… MB Acrtos MP3’te lisans yok sadece amblem var.
Sikayna
revaut
Renault range t yi oyuna getirmek hepimizin elinde scs’den bağımsız olarak oyuncu topluluğu olarak
Renault ve volvo ana firma yöneticilerine
Kendi aramızda imza kampanyası yapıp mail yoluyla ulaşmamız gerekiyor bence belki o zaman insafa gelip lisans’ı verirler diyorum hatta bunu man firmasına man euro 6 içinde yapabiliriz
Ay Yapım dizilerinde şu Range T’yi görmekten bıktım ayar oluyorum yeter lan
Çukur dizisinde de var. Eski İçerde dizisinde de görünüyordu.
ben yollarda çok görüyorum ama maalesef gerçekte gördüğümüz kadarıyla kalıyoruz. Oyuna geldiği zaman ne yapsak T Range lerle konvoy mu yapsak acaba kutlama amaçlı
Ben her hafta galerinin onünden geçiyom, ben napayım?
gidip fotoğraf çeksene bol bol paylaşırsın burada boş geçme
Kendi arabamla geçsem eyvallah da otobüsle geçtiğim için sıkıntı. Şoföre " Abi iki dakka sağ çek de ben şurdan tır fotosu alıp geleyim" desem levyenen kovalar
Ya oda range T bekleyenler derneğine üye ise
İnşallah biran önce gelir bekleye bekleye sıkıldık artık.
Hort. .
acabamı diyoruz man tgx de gorundu ama nasıl olacak bilmem açıklama yaparlar gelecek yıldaki gelişmeler hakkında
Yanlışım varsa düzeltin ama bildiğim kadarıyla araç hazır öyle söyleniyordu. Lisans sıkıntısı vardı o da çözülmüş olabilir mi yani? Hiç ummadığımız bir zaman da gelebilir diye düşünüyorum o zamn.
Fotoğraf paylaşıp sonucun hüsran olduğu ECS vs… durumlar oldu fakat videoda göründüyse 1 sene içinde geliyordur. Bugüne kadar videoda paylaşılıp oyuna getirmedikleri bir eklenti olmadı. Bekleyenler için hayırlı olsun. Tarih ne olacak bakalım, Special Transport gibi tam 1 sene sonra mı gelecek yoksa 2. - 3. çeyrekte mi