ETS 2 - Yeni MAN TGX 2020 (ana konu)

Klimayı açabileceğiz ya, tako falan da takıyoruz ondan bekliyoruz bu kadar arkadaşlar yapmayın yha :smiley: (!)

Şahsi görüşüm hiç bir ek özellik vs geleceğini düşünmüyorum, normal diğer çekiciler gibi eklenecek. Boşa hype yapıyoruz gibime geliyor. Oda yılbaşı zamanından beri 5. aya gireceğiz, (Tanıtıldığı yılbaşını söylemiyorum bile kaç yıl geçti… neyse…) uzun zaman geçtiği için nedense ek bir şey gelecekmiş gibi beklentiye girdik. Yılbaşı zamanlarında da yakın yakın dendi kaç ay geçti hala ortada bir şey yok. Bir resim bile yok ya. Çekiciye makyaj falan geldiyse onunla uğraştılar herhalde, başka da ek ne olabilir akıla mantığa sığmıyor. Aynasız olan çekiciyi Daf’da yaptılar zaten, dashboard ekranı desen yine Daf’da yapıldı o altyapı var neyine bu kadar bekliyoruz bende anlamadım When Man tişörtleri falan garip bundan sonra gelse de artık benim için hype’ı falan kalmadı bomba bir şey gelmediği sürece. Yeni profilimde diğer tüm galerileri keşfedip, Man galerisini keşfetmedim bile :smiley: Gelip gelmemesini beklemiyorum bile artık :smiley: gelmezse gelmesin isterse 5 sene sonra gelsin.

Bir eski kasa EF3 olanında dashboard bile hala hatalı yanlış kaç kere bahsettik onuda düzeltmediler ya Man’a ayıp ediyorlar artık :confused: EF3 oyuna gelmeden Madster bile modunda doğru dashboard’ı yaptı scs hala eski kasa Man dashboard’ı kullanıyor rengi de yanlıştı onuda şükür beyaz’a çevirdiler. Yazı fontları ve büyüklükleri hala yanlış :slight_smile:

8 Beğeni

Bunlara ek olarak Yeni Man’ın sesleri de kulak kanatacaksa, aracın sesleri adam akıllı güzel bir şekilde fmod’a eklenmeyecekse, hiç boşuna uğraşıp çıkarmasınlar.

1 Beğeni

utanır mısınız bilmem :smiley:

24 Beğeni

Pavel Amcam’dan bayram hediyesi :smile:

7 Beğeni

Ets 2 ekran görüntüsü konusu Man Tgx 2020 fotoğrafları yükleniyor… :smiley:
İnşAllah bugün veriler aracı hayırlısı ile.

4 Beğeni

emekler ilmek ilmek işlenir ancak 1 hafta sonra new… nerede soruları başlar volvo actros sway
ats lobisi gibi lobi bulunmaz çıt yok canlarım benim.

3 Beğeni

Twitch yayını gecikmezse geliyor nihayet. Paraları biriktirmeye başlamıştım zaten 2 aracın siparişini bekliyorum artık.

Hasan Yeni Man Tgx Çıktığında Sisl İle Yayın Olacakmı Çünkü Sisl Belki Yayında Bize Bilgi Verir Araca Nasıl başlandı Ne zaman Bitti Neden gecıktı Ne eksikleri Vardı Aracın Gibi şeyler

2 Beğeni

Düşünsenize araç bu hafta çıkarken arkasindan yeni man modifiye dlcsi de geliyormuş birde.

Bügün geliyor mu Man?

Asker rahaaat!
Hazrolllll!
Dikkkaaaaat!

İstikamet Balkanlar DLC’si konusu buradaki görev tamamlandı asker

:upside_down_face::upside_down_face::upside_down_face::upside_down_face::upside_down_face::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:


Hayırlı Olsun şimdiden :slight_smile:

7 Beğeni

Man dijital gösterge panelini gömmüş MP5 gibi emanet tablet koymamış bence gömülü panel daha göze hitap ediyor

2 Beğeni

Modifiye paketi alınca ne oluyor ki? Krom eklenti takmayıver bir şey olmaz. :slight_smile:
İki yıl sonra man geliyor çok erken oldu ya insanlar o kadar eleştirdi, utanmayan çıksın forum kasıyor.

1 Beğeni

Biraz fazla yavaş olmadı mı? :d

5 Beğeni

Modifiye paketi demek sadece krom mu demek ? Aracı kişiselleştirmektir.modifiye paketini aracı çok beklediğimiz için bir beklemenin karşılığı veya telafisi gibi düşündüm.

Biraz daha beklesinler yav dfgh

2 Beğeni

Bu çıkacak yeni aslanla beraber ilk nesil TGX serisine de güncelleme gelse hiç fena olmaz. Oyunda en emanet duran araçlardan bir tanesi…

1 Beğeni

Euro 6’nın navigasyonu sök al sana Euro 5 deseler yeterdi bence. Ciddi bir farkları yok sanırım, döşeme eşya gözleri falan farklıdır diye düşünüyorum. Ama kamyon konusundaki tembellikleri kronik, yapmazlar.

1 Beğeni

Keşke dediğin olsa sadece man değil çoğu markanın eski araçları terkedilmiş sanki çeşitlilik açısından güzel olurdu.

1 Beğeni