ETS 2 - Yeni DAF XF, XG ve XG Plus

TruckersMP yeni DAF desteğini verdi.

Yeni Daf bana göre on numara olmuş motor sesi güzel ilk duyduğum zaman eski Daf sesi gibi dedim sonra tırı yürütünce farklı olduğunu anladım tuş animasyonlarını bu sefer yapmışlar bir tek henüz fark edemedim ama far tuşu animasyonu yok birde vites tuşu çalışmıyor. Tırın navigasyonu büyük olmuş bu olay güzel ama biraz kalitesiz duruyor. Özellikle tırı sürdüğün zaman böyle eski tırlar gibi kağıt tır gibi gitmiyor yani sürüşü hızlanması gayet oturaklı olmuş son olarak da göstergesi de güzel ama biraz bulanık duruyor. Yani tırın şurasını çok kötü yapmışlar hiç olmamış diyerek Scs yi yargılayacak bir durum yok ellerine sağlık düzeltmelerle falan bu saydığım şeyler gider yeni Man gelene kadar tek tırım bu olacak. :slight_smile:

Adamlar hala çabalıyor ya helal olsun :smile:

TruckersMp de o kadar kişi arkadaşları ile ücret ödemeden zaman geçirdi eğlendi sinirlendi vs vs. resmi mp getirilince pasif kalacak olsa bile, ki destek ve geliştirmelere devam ettikleri sürece kalacağınıda sanmıyorum, bir anı olarak vb. kelimeler kullanacağına gelmiş ‘’ hala çabalıyorlar ya’’ gibi küçümseyici kelimeler kullanabiliyor. Bir ara yeni farklı platform Mp çıkacağı söylentileri oluncada böyle beğenmemezlik yapanlar vardı şuan TMPdeler :slight_smile:

6 Beğeni

Aynalarda ki siyahlıktan olan var mı pıt pıt atıyor. Yeni profilde actım. 1.40 sürümdeyim. Ayarlarım en yuksekte hersey Sebebi ne olabilir acaba arkadaslar

2 Beğeni

Olur böyle hatalar hocam ayna ve plastik parça çok yakın birbirine galiba üst üste gelme durumu yani halledilir

Zaten genel bi sorunsa tama da sorun bendeyse diye sordum sağolasın.Öteki türlü bekleriz düzeltirler tabi :slight_smile:

Bende de oluyor. Özellikle sağ aynada.

1 Beğeni

Aynen sağ iki aynada da pıt pıt atıyor sabitte durmuyor

1 Beğeni

10 Beğeni

“Vites tuşu çalışmıyor…” derken?
Klavye tuş atayarak mı oynuyorsunuz yoksa buton gibi harici bir kontrolcüyle mi?
Vites tuşları klavyeye atandığında zaten hiç bir turda çalışmıyordu, harici bir kontrolü gerektiriyordu
Veya klavye tuşlarını dosya üzerinde kodlayarak vites kolunu çalışır hale getirebiliyorsunuz

1 Beğeni

Yok animasyon olarak dedim ben.

Ben de animasyonu kasd ediyorum o animasyon için ya harici bir kontrolcü veya dosya üzerinden klavye tuşlarını kodlamak lazım
Tabii klavye üzerinde oynuyorsanız

1 Beğeni

Bu kadranın eklenme ihtimali var mı

4 Beğeni

Aynen klavye ile oynuyorum onu nasıl yaparız bulmak lazım.

belki bi ihtimal bilgi ekranı tuşu ile belki değiştirme getirirler ama belki

Ben gurbette çalıyorum dolayısıyla ETS oynayamıyorum bu ayın 24’den sonra izne çıkacam eve varınca dosya üzerinden klavye tuşlarını kodlamasının örneğini o zaman size atayım
Daf da dâhil diğer bütün çekicilerin otomatik vites kolu Animasyonu ancak o şekilde çalışyor

2 Beğeni

Tamam çok iyi olur teşekkür ederim.

1.41’için pusudayız. Gelmesini bekliyoruz

1 Beğeni