Scs’nin bunu yapacağını zannetmiyorum ama Diğer yapımcılar tarafında düşünürsek Tml studios yaptığı araçları dlc olarak satıyor ve satış sayısı da anladığım kadarıyla yüksek. Umarız şuanki Tuning Pack’e XG ve XF 2021 araçları da ücretsiz dahil olur
o yayında hepimiz dafın geleceğini biliyorduk scs tweet mi ne atmıştı yani hepimiz biliyorduk birileri değil
Yeni çekicilerin DLC olarak verilmesinde amaç ne merak ediyorum.
-Çekicilerin modellemesi çok iyi, sisteminizi zorlayabilir o yüzden oyunda opsiyonel olarak kullanabilirsiniz demek mi?
Yoksa
-Gelecek yeni çekiciler ücretli olabilir demek mi?
Ya da ikisi de olmayabilir öylesine DLC olarak yayınlamış da olabilir ama ben böyle düşündüm.
ats de yıllardır dlc ile geliyor fakat hiçbir zaman ücretli olmadı ayrıyetten hiçbir araçtada fps düşüklüğü yaşanmadı o yüzden bu tez çürüyor gibi
@Burak39 Oyunun tüm base dosyasını kalabalıklaştırmamakta olabilir, böylece hem gereksiz bir upload yapmayacaklar hemde yarına birgün araç dosyalarına müdahele çok daha kolay ve hızlı olacak. Benim ilk aklıma gelen bunlar oldu.
Ben sadece tüketici olduğum için senin gibi düşünemiyorum tabi.
@Burak39 Bende işime yarayacak şekilde görmüşüm biraz evet sen söyleyince farkettim
Ama sesler kötü. Yani gazdan çekince motor sesinin birden gitmesi. Devir yükseldikçe sesteki tek tiplik. Olmuyor, uyumlu ses modunu dört gözle bekliyorum.
Aracın biraz aceleye geldiği belli eksik yanları var ama şu an göz ardı edilebilir ets2 için büyük bir gelişme bence aynasız ve dijital dashboard lı bir tırın scs tarafından yerleşik olarak oyuna getirilmesi bu diğer modlarında işini kolaylaştıracaktır stabilizasyonu arttıracaktır. Herşey bir yana ben aracı çok beğendim hem tasarım hem oyundaki sürüş keyfi bana göre çok iyi eksiklerde tamamlandığında dahada iyi olacak herkese bu araçla keyifli sürüşler diliyorum.
Ben maalesef pek sevemedim. Eski DAF modellerinden sonra sürüş keyfi oldukça az geldi, yeni Scania’yı anımsatıyor bu konuda ki yeni Scania en sevmediğim çekicidir bu keyifsizlik yüzünden. Ondan sonra DAF XF Euro 6’ya geçmiştim de oyundan aldığım keyif abartısız 3-5 kat artmıştı. Nerede o eski DAF dedirtti bana. Temel sorun şu idi yeni Scania’da, maalesef yeni DAF’ta da mevcut: Direksiyon kabine göre fazla büyük, ne yaparsanız yapın konsola göre büyük görünmekte buna da şahsen hiç alışamıyorum. Tabii kesin yorum yapmak için erken araç kötü de demiyorum fakat dediğim gibi eski DAF’ların keyfini vermedi bana ki geçenlerde başka bir konuya da yazmıştım gerek ilk DAF gerekse Euro 6 olan en sevdiğim araçlarda başlardadır. Markalara kesinlikle takılmıyorum, yapılan işe bakarım.
DLC olarak yayınlamaların nedeni eğer bir gün olur da lisansı kaybederlerse oyunu o lisanslıyken satın almışlar hala o çekicilerle oynayabilmeye devam etsin diye.
Bilmediğimden soruyorum aracı 10 dk falan kullanabildim zaten, farlar xenon galiba?
farlar tamamen led
Olması gerektiği gibi teşekkürler
Araç o kadar kaliteli ki Navigasyon grafiği acayip kalitesiz duruyor yanında…
Ben yeni DAF 2021 XG+'ı bayağı beğendim Scania S’i bırakmama neden oldu XD
Eindhoven:
Ambarlı Limanı:
Tek sıkıntılı yanı çok ufak tefek eksiklikleri var, Onlar da ilerleyen zamanlar da güncellenir.
Aynen navigasyon ve dashboard kalitesiz. İleride düzeltirler bunu büyük ihtimalle.