https://www.instagram.com/p/B4ISZvuhWpR/?igshid=1lsbcnad35u5e
Böylelikle yeni DLC’den ilk video da gelmiş oldu.
Yapacakları yayında Romanya’da oynarlar mı acaba ?
Oynayacaklar büyük ihtimal. Yayın ne zaman olacak ?
31 Ekim’de olacak diye tahmin ediyorum.
En son Fransa DLC si çıkmıştı onu oyayıp Üniversite sınavına hazırlanmak için bırakmıştım bir daha başlayamadım. Artık Bu dlc ve Fmax modu ile döneceğim.
Balnak değil mi o?
evet, ulaştırma bakanlığı gibi logo olmasa da çok benziyor.
Dimi isimden zaten çok andırtıyor😀 İstanbulda bu firma zaten balnak ama pek tanınan lojistik firması değil horoz yada ekol gibi🤔
Abi merhaba mesaji yeni gordum istanbulda aktif surucuyum
D100 kucuk araclar genellikle 80 bazi yerlerde 70 buyuk araclar 70
Yan yollar 50 ve 70 olarak degisiklik gosteriyor.
E80 120
Kamyon tir 90
Hafif ticari 110
Isine yararsa yeni gise sisteminde bariyer olmadigi icin ustte kameralar var onlardan da en yuksek 80 le gecis yapiyorsun
120 gecende var ama normali 80 abi
Araya bir kaç tane 120 basan koyun(!). malesef öyle çok kişi var.
Sizce Mahmutbey gişeler şu anki serbest geçis şeklinde mi yoksa eskiden olduğu gibi mi gelecek?
- Serbest
- Normal
0 oylayanlar
Aha 200basan tofaş
Serbest geçiş olacaktır bence
Edit olarak oylama ekledim mesaj kirliliği olmasın diye
Sadece mahmutbey olarak değil diğer gişelerle genel olarak düşünmek lazım o yüzden ayrı ayrı gişe modellemek yerine tek gişe modellerler oda normalde olan gişelerimiz tabikide otomatik bariyeri açılanlardan şu italyadaki gibi
SCS Software yapacağı canlı yayını Instagram hesabından duyurmuştu.
Videoda görünen kale Romanya’da bulunan Bran Kalesi (Castelul Bran):
Daha önceki blog yazılarında Bran çevresinden resimler paylaşılmıştı zaten.19 ve 5 no’lu işaretler buralara ait:
Daha öncelerde bir türlü görselini alıp paylaşamadığım,ama şuan da ülkemizin yer aldığı ve aynı zamanda yakında gelecek olan Black Sea DLC ile de bağlantılı ve yerinde olarak şuan paylaşmış olduğum görseldeki bu kulenin Beylikdüzü’ndeki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nin yanında yer alan Endem TV Kulesi’ne ciddi anlamda çok benzediğini ve belki bu kulenin bulunduğu bölgenin oyunda olup olmayacağını bilemesekte,olabilir mantığıyla aynı şekilde alınıp koyulsa çokta sıkıntı olacağını ve sırıtacağını düşünmüyorum.Ciddi anlamda baya bir benziyor çünkü.
Burası şey değil mi kont drakula yani diğer adıyla kazıklı voyvoda nın kalesi. Bi gezi programında görmüştüm oraya gitmişlerdi de oradan aklıma geldi. he şimdi aklıma geldi Transilvanya diye de geçiyor @can20