bir şey soracağım benim bir arkadaş bu dlc yi alacak ama ara bağlantı yolları için going east yeterli mi?
Going East olmasa da olur abi garajdan ışınlanılabilir.
İtalyadan bile güzel abi.
ışınlanma dışında ama going east alsa olur değil mi ona göre aldıracağım da
Tabiki olur.
Going east’ı olmayan kişinin bu dlc ile de işi olacağını sanmıyorum.
Haklısın. Going East almadıysa oyunu sallamıyor demektir. Oyunu sallamayan da zaten almaz bunu.
Kesintisiz olarak sürmedikten sonra ne kıymeti var ki zaten doğru söylemişsin. Ordan oraya ordan oraya zıp zıp olmaz bu oyunda. Going east’i olmayan alsın derim zevk alamazsınız diğer türlü.
Aynen bi Macaristandan Romanyaya girerken yol dokusu nasıl değişiyor, prefablar nasılmış, gümrük nasılmış bi görmek lazım. Aynı şey İberia DLC’si geldiğinde de olacak. Fransadan geçip İspanyaya girmedikten sonra napıyım ta Berlin’den Madrid’e atlamayı
8.Fotoğraf:
Konumu:
Romanya’nın Yaş şehrine ait. Yaş’a ait paylaşılan 2.resim bu, daha önce de paylaşılmıştı.
şu dlc de en çok sevdiğim şeylerden birisi hazır kavşak yok yani hepsini elle yapıyorlar bu güzel birşey yani kafa karıştırıcı kavşakları seviyorum böyle bolbol olmalı bu tarz kavşaklar arap saçı gibi olunca zevki çıkıyo😄 yolları şaşıralım az
Detaylar çok güzel duruyor. Bu sefer olmuş ATS kalitesine en yakın DLC bu olacak muhtemelen. Şimdiye kadar aşmayı bırakın, yaklaşabilen olmadı bana göre.
@FurkanG61 İtalya DLC’sindeki Bologna anılarımı aklıma getirdin, orda yan yolları olan bi otoyol vardı bi gişeden giriyordun alttan kavşağa girince anayola atıyordu navigasyon doğru düzgün göstermiyor her seferinde yolu şaşırıp orta refüjlerden geri dönüyordum Muhakkak geçmişsindir oradan
Orası efsanedir, Floransa Yönü’nden gelip Bologna - Verona Kavşağı’ndan ücretsiz geçebiliyorduk
Going East mecbur gerekecektir çünkü yollara oradan bağlantı sağlanacak.
DLC’ye sahip olabilmek için DLC gerekmiyor. Garaja ışınlanma olayı var.
@can20 SCS harita team da olmadığının kanıtını istiyorum artık yada ordansanda söyle gurur duyalım
Yok sadece hobi gibi bir şey diyelim buna Bunu da sana armağan etmek istiyorum
4.Fotoğraf:
Konumu:
Romanya’nın Reşita şehrinden bir fotoğraf daha paylaşılmış Reşita şehri için paylaşılan 2.resim bu.