ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

bir şey soracağım benim bir arkadaş bu dlc yi alacak ama ara bağlantı yolları için going east yeterli mi?

1 Beğeni

Going East olmasa da olur abi garajdan ışınlanılabilir.

2 Beğeni

İtalyadan bile güzel abi. :smiley:

1 Beğeni

ışınlanma dışında ama going east alsa olur değil mi ona göre aldıracağım da

1 Beğeni

Tabiki olur.

2 Beğeni

Going east’ı olmayan kişinin bu dlc ile de işi olacağını sanmıyorum.

2 Beğeni

Haklısın. Going East almadıysa oyunu sallamıyor demektir. Oyunu sallamayan da zaten almaz bunu.

3 Beğeni

Kesintisiz olarak sürmedikten sonra ne kıymeti var ki zaten doğru söylemişsin. Ordan oraya ordan oraya zıp zıp olmaz bu oyunda. Going east’i olmayan alsın derim zevk alamazsınız diğer türlü.

2 Beğeni

Aynen bi Macaristandan Romanyaya girerken yol dokusu nasıl değişiyor, prefablar nasılmış, gümrük nasılmış bi görmek lazım. Aynı şey İberia DLC’si geldiğinde de olacak. Fransadan geçip İspanyaya girmedikten sonra napıyım ta Berlin’den Madrid’e atlamayı :smiley:

3 Beğeni

8.Fotoğraf:

Konumu:
Romanya’nın Yaş şehrine ait. Yaş’a ait paylaşılan 2.resim bu, daha önce de paylaşılmıştı.

8 Beğeni

şu dlc de en çok sevdiğim şeylerden birisi hazır kavşak yok yani hepsini elle yapıyorlar bu güzel birşey yani kafa karıştırıcı kavşakları seviyorum böyle bolbol olmalı bu tarz kavşaklar arap saçı gibi olunca zevki çıkıyo😄 yolları şaşıralım az

4 Beğeni

Detaylar çok güzel duruyor. Bu sefer olmuş :smiley: ATS kalitesine en yakın DLC bu olacak muhtemelen. Şimdiye kadar aşmayı bırakın, yaklaşabilen olmadı bana göre.

6 Beğeni

@FurkanG61 İtalya DLC’sindeki Bologna anılarımı aklıma getirdin, orda yan yolları olan bi otoyol vardı bi gişeden giriyordun alttan kavşağa girince anayola atıyordu navigasyon doğru düzgün göstermiyor her seferinde yolu şaşırıp orta refüjlerden geri dönüyordum :smiley: Muhakkak geçmişsindir oradan

6 Beğeni

Orası efsanedir, Floransa Yönü’nden gelip Bologna - Verona Kavşağı’ndan ücretsiz geçebiliyorduk :smiley:

2 Beğeni

Going East mecbur gerekecektir çünkü yollara oradan bağlantı sağlanacak.

1 Beğeni

DLC’ye sahip olabilmek için DLC gerekmiyor. Garaja ışınlanma olayı var.

2 Beğeni

@can20 SCS harita team da olmadığının kanıtını istiyorum artık :rofl: yada ordansanda söyle gurur duyalım :rofl::rofl:

1 Beğeni

Yok sadece hobi gibi bir şey diyelim buna :grinning::sweat_smile: Bunu da sana armağan etmek istiyorum :grinning::blush::hugs:
4.Fotoğraf:

Konumu:
Romanya’nın Reşita şehrinden bir fotoğraf daha paylaşılmış Reşita şehri için paylaşılan 2.resim bu.

7 Beğeni

5.Fotoğraf:

Konumu:
Varna (Bulgaristan) şehrinin batı girişinden paylaşılmış.

6 Beğeni

Bugünkü blog yazısı da dahil şimdiye kadar paylaşılıp da konumları tespit edilen resimlerin harita üzerindeki yerlerini güncelledim:

Romanya:

Bulgaristan:

Veee TÜRKİYE:

18 Beğeni